Old friend of mine?

Hahahaha, så sjukt likt asså!

Har inte vi setts förr?!

Mmm, va gott... not!

Känner mig lite extra snäll idag så jag har precis lagat lunch till min nyvakna mamma.
Fattig och inte speciellt god blev den, men jag gjorde ju ett tappert försök iaf. En å annan VP bör jag kammat hem och så är väl detta ett bevis på att jag faktiskt kan vara en god dotter ibland =)


Mamma fick såklart den som blev snyggast! Min omelett kaosade redan i stekpannan, men jag lyckades rätt bra med upplägget ändå.

Vill ni att jag fixar lunch till er nån dag? Säg bara till så ställer jag gärna upp!

Var ni inte var vakna innan så är ni garanterat det nu!


Haha, jag förstår inte vad som sägs, men jag vet att han är bland det gulligaste jag sett!


Blev lite inspirerad nu eftersom kvällens tema nalkas

Tävling! Tävling! Tävling! Tävling! Tävling!

Tävling! Tävling! Tävling! Tävling! Tävling!

Ser du vad jag föreställer?
Titta noga.......

Mm, det är klurigt, jag vet.
Men kommer du på det rätta svaret har du chansen att  vinna en hel dag/ kväll med mig då vi spenderar tiden med sällskapspel! Kul vinst va? Kom på det helt själv faktiskt =)
Fast om du hellre vill bjuda ut mig på nått mer fancy den dagen/kvällen till ära så är det heeelt ok för mig!
 Jag måste godkänna förslaget dock, går inte med på vilket patrask som helst!


(Ett tips! Jag är ju rätt eftertraktad att umgås med, det har jag ju förstått sedan länge.  Så erat lilla ljus i tunneln är nu detta lilla tips som jag har till er som kan föra er närmare mig. Eftersom jag är enfaldig domare är mutor ett stort plus!
Så vill ni ha ledtrådar vet ni nu vad som gäller..)

Lycka till allihopa!


Alla barnen lekte charader, utom Nader för han fick spader!


Ikväll ska jag hem till min ex kollega, numera gode vän Angie Falangie för hon har bjudit in mig plus några andra att leka lite. Kvällen kommer bestå av charader samt förtäring av viss mängd alkohol.
Häärligt så här på en fredag tycker jag!
Var länge sen man var sådär härligt benykter, tror det är dags att uppleva det tonight!









Shaallal la laaaa, tu tu tuuuu, in the mooorning
Visst sjunger jag vackert? Det har jag alltid tyckt!





Detta är iaf mina planer för kvällen.
Vad är era planer?
Finns det förövringt nån mer än Sarah Tee som läser min blogg? Tror inte det eftersom ingen kommenterar...
Min idol måste ha gett upp läsandet av detta mästerverk eftersom hon aldrig kommenterar, trots vackra lovord om den saken! Buuäääh
Ge mig lite kärlek vänner och tillkänna ge er med överösning av kommentarer!


XoXo, you know I love me
<3


Galonbyxor, schmalonbyxor!


När jag var liten och gick på dagis fanns det ett plagg som jag absolut avskydde, speciellt på vintern och det var dom beryktade galonbyxorna! Jag kände mig som en stoppad falukorv, smidig som kassaskåpet själv. Att de var praktiska hade jag ju ingen tanke på, nej de va bara fula som stryk och skavde ända in i själen. Jag minns än idag den hemska känslan på vintern när overallbyxorna glidit upp och satt i knävecket, men galonisarna satt fast med remmen under skorna så benen blev helt kalla!! Usch å blä!
Japp, så det var bara att ignorera obehaget eller sätta sig på backen å grina och hoppas att en fröken skulle upptäcka missödet..
(nu låter det ju som att jag var stum å inte hade nån talförmåga alls, men så var de ju inte.. Kryddar bara lite fattar ni väl?)

Idag har jag dock en annan syn, nu när jag inte längre behöver använda dem. Men den är fortfarande inte bra.
Låt mig måla upp en bild för er varför jag anser att de fortfarande suger, men nu ur min synvinkel som fröken.

"Mellanmålet är precis avslutat, klockan är halv tre och 29 ungar skall på det lugnaste och smidigaste sättet slussas ut på gården. Så här under vintertid tar detta ca 40 min tills att den sista ungen är ute. Alla skriker å ränner runt i hallen så man blir mer eller mindre döv å galen (vi har pli på ungarna jag lovar! ) Halsdukar, overaller, skor , vantar å mössor är på och de första ungarna är på väg ut..
MEN! så upptäcker nån fröken att det faktiskt är blött ute, så det är gallonisar som gäller!
SUCK!
Bara att ta av skor på de som var klara och pressa på gallonisarna på dem och resten av barnen. Toppen på moset är ju ändå när man klätt på alla och den friska luften ute på gården nalkas, då nån skickar in lilla pelle igen för att han har gjort nr 2. Jahapp, av med alla kläderna igen då och börja om.."


Haha, shit vilket negativt inlägg..eller är det de?  Det är inte menat så i alla fall.. Vill upplysa om att jag älskar mitt jobb , men inte på vintern med alla dessa kläder och som grädden på gäddan : Galonbyxor!

Fast allt bök med påklädningarna är ganska värt det i efterhand när jag står på gården å ser hur roligt dom har! Deras lycka att få kunna sitta mitt i vattenpölarna å leka i flera timmar, utan att bli totalt dyngsura. Plus att det är lite roligt att se när de minsta har allt detta på sig för de faller ju som käglor när de rultar runt som michelingubbar haha

Förövrigt så fattar jag inte varför det görs overaller som inte får hängas i torkskåp?! Total galenskap. Och varför köper föräldrarna dom kläderna överhuvudtaget?
FRÅGETECKEN på den!


Shit, vilket totalt meningslöst inlägg, don't you think?!

Kiss å bajs, Sarah Tee älskar majs!
<3

Sökes, en musiker!

Snacka om att jag har humörsvängningar x 12 idag, men tänk va några ljuva toner från en man kan få mig på bättre humör.

Precis så här bra låter det när jag och Anna sjuger denna låt :)




Kan sitta å youtuba dom här grabbarna hela kvällen, men måste dock hoppa i säng nu för jag ska upp tiiidigt imorn för att bege mig till läkarhuset vid hötorget. Där väntas ett smärre kirurgiskt ingrepp, men ni behöver inte va oroliga, ska inte fettsuga mig eller möblera om mitt ansikte som en av alla dessa glamourskådisarna..

Nee, för min del gäller det bara ett födelsemärke så mer spännande än så var det inte



MENSeriöst asså. Jag ska fan gifta mig med en musiker. Jag menar finns det nått härligare än en man som kan spela gura och ta något så när brilljanta toner ? ( förutom när jag själv sjunger förståss! ) Nee, trodde inte det heller :P

Puss å god natt


.....

Inte för att låta deprimerad eller så, men bland känns livet som en enda stor
skål full med skit......



Ja ja ja!

Ikväll blir det film med min kära Raulteevän Sarah




Nån mer än jag som tycker att innehållet i mina inlägg tappat standarden de senaste dagarna?


I've got an Angel


På tv just nu..



Länge sen jag såg den här filmen. Haha, så bra asså!


Asså seriöst!



När jag va liten fick jag ett gosedjur av min morfar. Den tog jag med mig vart jag än skulle. Lurven heter han.
Åh, jag önskar att man kunde ha koalor som husdjur, jag skulle köpa en på direkten.
Dom e ju så gulliga!
Mitt favvisdjur.
Mmmm-mmm-mmm, jag vill krama dig!!

Hej, jag låter som en pubertetspojke!

För er information.

En mindra kul sak som hänt under denna helg är att redan i lördags kväll kände jag hur min röst började bete sig underligt, vaknade sedan å va hes på söndagen plus att sen på kvällen var min röst som bortblåst. Det var ju lite jobbigt eftersom jag skulle försöka berätta för Anna om vårat besök i linkan, men det gick ju sisådär. Alla hånade mig å skyllde på at jag supit för mkt, men så var ju inte fallet.. eller ? ;)
 Detta har iaf resulterat i att jag typ inte har kunnat prata alls igår, fast jag anstängde mig å tog i så kom det bara fram viskningar,  så jag har fått stanna hemma från jobbet, därav mitt skäl till att jag har tid att blogga nu. Men nu kan jag som tur är föra en lättare konversation utan att låta som en pubertetspojke så imorn blir det jobb igen!!

So long suckers!

Med is i händerna stod jag där, 12 kr fattigare

I lördags drog jag och några av mina girliefrends till Linkan för att fira Svaneland som fyllt år.
Det var jättekul att träffa henne igen, det sker ju alldeles för sällan enligt min mening! Men så är det ju tyvärr fallet eftersom hon numera bor i Lääjnkööpääng. Vi får helt enkelt styra upp fler resor ner till dig snäckan! =)

Dagen
Bussresan ner var en härlig upplevelse, bus4you rockar fett!

Väl framme hos Svanen fick alla vi oss en omgång i håret, då Svanen är vår emminenta frisör. Äntligen kan jag se igen efter att ha left dold bakom den långa luggen i veckor, haha. Jag och Elin styrde våra steg till Coopet när vi blivit klippta för att köpa groggvirke till aftonen. Vi köpte även baguette och skagenröra som vi tyckte i oss på en busshållsplats på väg tillbaka till lägenheten, mmm-mmm-mmm!

Kvällen
Efter ett ex antal minuters fixande av makeup, hår och klädbyten så avnjöt vi en delikat tacosmiddag som Svanen bjöd oss på.
När allt var uppätet och vi hamnat i soffan var det inte bara magarna som blivit fulla, utan vi hade även lyckats slurpa i oss en viss mängd alkohol under denna tid.. och mer skulle det bli ;)

Efter en stressig promenad kom vi äntligen fram till Haaarryyys vid tio tiden. Där slog jag och Svanen på stor å beställde oss en varsin Bambi, mmm-mmm-mmm!

Kvällen gav oss många skratt, nya bekanskaper, goda drinkar mycket dans samt roliga minnen. Det delades även ut nummer hejvilt till bartendrarna och vissa slutade med goda resultat, hahaha. Själv höll jag mig ovanligt lugn på den fronten dock, är inne i en svacka vad det gäller män över huvud taget och det känns rätt skönt om jag ska va ärlig.. orkar inte bry mig... ( ljög jag precis för mig själv?) Mitt mål för kvällen var mer att hjälpa min vän att få sin bartender på fall och som sagt det lyckades ju rätt bra. Haha, efter min smärre pinsamma insatts då jag gav han ditt nr vill jag gärna ta åt mig äran lite iaf S teee ;) Jag stod ju trots allt där med is i händerna och 12 kr fattigare, haha!

Kvällen avslutades med en smarrig hamburgare på börjes king. Haha, jag kan inte hjälpa att tänka tillbaka då vi sist var där S teee, det var väl då du lyckades spilla ut vattnet och pajja deras kassa?! HAhahahaha, underbart!

Dagen efter
Vaknade efter bara nån timmes sömn å trodde seriöst att jag skulle spy, men var för trött för att bry mig så jag somnade om igen. Dock så pumpades det rejält bland några av de andra flickorna och man blev ju lite nervös över hur de skulle klara av bussrsan hem, men det gick ju galant!

Väl hemma igen var det bara att snygga till sig för på kvällen kom kusinerna på middag för att fira Storebror som fyllt år i lördags.

Hur som helst nu får det vara nog om min helg.. Men Tack Svaneland för att vi fick komma å hälsa på, vi får göra om det snart igen!
Puss heey
<3     



Jag erkänner. Jag är en pryllebb!



Visst är den coool?
Tänk om jag hade den här kameran i min hand just nu, då skulle jag vara en lycklig själ.
Hela 21 megapixels lycklig.
Ryktet säger mig dock att den kostar 26 tusen!! riksdaler och det är för tillfället
ekonomiskt ohållbart för min arma del.
Men fin är den, skulle väl passa utmärkt till mitt snart mörka hår, don't you think?

Som hunden med svansen mellan benen står jag nu här å små skäms


Jag har gjort ett litet fel, a little mistake, skulle man kunna säga. Det är inget synligt för det oerfarna ögat, men helt klart ett stort fel! Detta är som ni kanske förstår ett rättelse inlägg och en ursäkt till min Idol. Hon blev tydligen upprörd, med all rätt, då jag råkade stava hennes namn fel.
Det ska ju stå Mari och inte Marie som jag skrev!


Nu tänkte jag dock ge dig en utmaning MARI utan E.
Sarah
lovade mig att du skule börja kommentera i min emminenta blogg från och med nu å allt jag har å säga är: försök klå din syster med att bli min bästa kommentaterare. Om det nu är möjligt, men ni är ju syskon å kommentargenen borde ju finnas i erat blod. I och med denna tävling mellan er får jag ett bevis på att det faktiskt finns två personen i denna värld som besöker denna sida.



Se va snygga dom är, systrarna snygg borde dom kallas för!
Sarah tee, mitt engelska lilla dancing bee och min Idol Mari utan E

Fjorton påsar å en coca cola, spela freeyjstajl mä fräck musik!

Aaaaah, brainfreeze!!
Jag har verkligen gått å blivit tokig i coca cola. Ja, det är sant.
Har väl egentligen aldrig varit riktigt tförtjust i det förut, men nu har jag fått nått ryck å kommer på mig själv att jag sitter å längtar efter en kall cola.... Mmm-mmm-mmm!

Min andra stora last här i livet är som bekant Cheez Ballz...Mmm-mmm-mmm!
"O det är så vi gör de här i Stockholm, kan trycka två påsar på en dag om det är bråttom..lalalaa"

Så glad jag blir!

Det har kommit i min vetskap att jag har fått en ny trogen läsare på min fantastiska blogg.
Och det är inte mindre än min störstsköna Idol Marie!
Woohoo!
Jag känner mig ärad, bugar och bockar!
=)

Should I stay, or should i go for it?



Känner seriöst för en stor förändring.
Ja, vi talar om att färga håret, men frågan är om jag vågar?
Haha, jag är ju van vid att vara ljushuvudet bland mina vänner ;)
Plus att på våren vill man ju va blond... Dock så dröjer det ju ett tag tills solen är framme på riktigt så hinner nog med en liten dark period nu innan dess.



Blond eller Brunett, det är frågan...

Vad tycker ni?

Spring baby, spring!

Äntligen!

idag, måndagen den nionde februari hände det.
Jag stod i köket på jobbet å diskade och var tvungen att ha balkongdörren öppnen eftersom luften i rummet förpestats då Helenas kaka höll på att brännas upp i ugnen.
Jag skulle precis gå och stänga dörren igen eftersom jag frös och det var då jag hörde det underbara ljudet.
Fågelkvitter!
Jag tittade ut, såg solen och bara kände den där känslan, den första vårkänslan!

Och den ville jag ju inte stänga ute direkt så jag lät dörren va öppen tills
jag var färdig med allt, trots lättare köldskador i tårna.




köp varm korv

Tidigare idag kom Elin och Anna hem till mig. Elin gjorde en köttbullsmacka åt mig och sedan  åkte vi på utflykt.
Hon är en fantastisk bilkörare den där Elin. Hon  kopplar så rätt och bromsar så nätt.  Man  är trygg med henne i förarsätet! Känner att jag vill säga nått gott om Anna oxå, nu när jag hyllat Elin lite. Men eftersom du inte har körkort än så får du nöja dig med att jag säger som så här: Du är  bra! Så jävulskt bra! <3


Detta blev vår destination!

Vi plöjde oss igenom den offantliga parkeringen och till slut kom vi fram till portarna. Där inne skulle vi köpa oss det som var hela resans syfte.


Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv Korv

Fan va gott det var med Korv!

<3

Ibland blir jag så trött på mig själv, hahaha!

Vänner och barn! Systrar och korvbröder! Stoppa pressarna, jag har gjort en upptäckt!

Asså, nu sitter jag här själv. All alone. Lonely, I'm mr Lonley! Aah, ni fattar.
Men nu till det fula, jag satt precis å tok skrattade utan någon aledning och jag kan inte sluta! Jag har fått psykbryt hahaha!

Och eftersom jag har försökt prata med mor tidigare men bara garvade henne i ansiktet då jag inte fick fram mina meningar ordentligen, pratade osammanhängande med sarah und så vajter, så har jag dragit denna slutsats.
Jag tror jag är lite benykter fortfarande. Vad tror ni?




Åh, nu hittade jag ett asbra tvprogram på Tv4+, Lisa Williams: att leva bland döda. Hon är duktig hon!
Tessan, du måste börja kolla på det programmet!



tick tack, tick tack...


Sitter här å väntar på att mitt hjärtegull sarah ska ringa upp mig igen. Hon är på jobbet nu den olyckligt lottade korven. Men vi försöker göra det bästa av situationen och samtalar i telefonen för att fördriva tiden. Men hennes kunder stör oss! Haha. Vi har viktiga saker att diskutera om, dock så säger vi inte så mycket nu när jag tänker efter utan vi skrattar mest. Jag tror vi skrattade konstant i de senaste samtalet som varade i cirkus 12 min, bra jobbat! Vi försöker minnas allt som hände igår. Ja, vi var på Limman igen. Vi fick va med om något stort igår, Erik blev av med Limman-oskulde! Grattis till honom!

mööööh... Jag tappade mina glasögon på marken vid Gunillas. Tur att min Cosmin var där å rädda dem!!

Men sarah ring då!

Här är Sarahs smörgås som hon skickade en bild på för ett tag sen.
Vet inte om hon försökte göra mig avundssjuk på den?
Tycker den ser jävligt torr ut, haha!



Mööööh

Det dunkar. Det dunkar så!

Jag måste seriöst ha ramlat ur sängen inatt och slagit mitt huvud hårt mot golvet, för någon annan anledning till denna huvudvärk kan jag inte komma på! En fråga bara. Varför vaknade jag 10.15 och var "pigg"?!?!
Och varför envisas folk med att skrika i min närvaro? akta mitt huvud... Lite mat på det kanske?
Kyss

Äntligen!



Fredag, vilken jättebra dag. Fredag vilken jättebra dag!
Vi sjunger så att det knakar, vi tar i så att golvet brakar. Och rytmen den känns i hela kroppen.
Att sjunga
det tycker vi är toppen!

Förlåt kära läsare.

Jag har fått klagomål över dålig uppdatering och jag känner själv att jag har missunnat min egna blogg i några dagar . Men det beror faktiskt på att jag har startat OmErik oxå.. Vet inte om det var bra lr ej, men nu är skadan redan skedd och han är på mig som en hök :P
Erik kanske har ringt mig sammanlagt 7 gånger i våra liv till min mobil och de senaste 4 samtalen har skett sedan i måndags då han vill ha nytt material till sin egna hyllnings sida haha. Erik asså, vad ska man säga?! :P

Hur som helst. Jag känner mig hungrig. Pappa steker blodpudding och jag har fortfarande efter 23 år på denna jord inte bestämt mig om jag gillar det lr ej.

Vet ni vad jag är sugen på just nu? En dressingsfylld hamburgare från Gunillas! Åh, jag skulle kunna betala ett saftigt pris för att få ha en brugare i min hand. I min mun!
ÅH, jag vill ha!!



Imorn är det bara en jobbdag kvar å sen är det lyckliga fredag! Visst, jag jobbar ju då oxå, men det är min bästa fredag. Jag börjar halv nio och slutar kl ett!
På lördag ska jag ut med mina vänner. Känner för en hederlig Limman kväll med allt vad det innebär. Haha, folk som hänger på Limman vet vad det innebär :P

Kvinnor, jag hoppas ni följer med!

Hipp hipp hurra!

Ett stort grattis till Svaneland på hennes 21års dag!
Vi ses nästa vecka snäckan å då ska vi fira dig ordentligt!!

(Känns rätt bra att jag var näst först med att gratta henne imorse, men e man en bra fadder så e man haha! )

Jag slutar aldrig att förfånas!

Satt precis å googlade mitt namn och då fann jag den här bilden.
Tänk , man kan ju säga att det är ett bevis på att jag finns eftersom mitt namn är som fastklistrat på denna sökmotor!
Snygg bild va!? Ja men det visste ni inte va, att jag var en sån bra fotograf?! För alla er 20.tusen nånting läsare som inte känner mig så väl så kan jag berätta att denna bild föreställer min far och hans bandmedlemmar. Dom spelar finlands/rysk-indiepop. Bandet bildades 1987 och de har precis gett ut ett greatest hits album i butiken "Söm och Vinyl" som ligger i Säfflekommun. Grattis farsan!

Denna bilden kom upp då jag skrev in Elins namn.


Haha, jag visste det hela tiden! Du är ju en hästtjej innerst inne!
Så försöker du stå där lite nonchalant med dina foppadojjer å låssas som ingenting. Elin, mig lurar du inte!

Det här är vad som kom upp då jag sökte på Anna

Känner inte igen nån av dessa mäniskorna så måste vara från nått släktkalas du varit på i Kramfors.
Men nog är du dig lik, sitter där å spelar fiol som vanligt. Haha, att du alltid ska släpa runt på den, blir du inte trött i hakan av allt  gnisslande å gnolande?

Den där Sarah Tee hon är sig lik iaf!

Jag kan inte påstå att jag är förvånad när jag fann den här bilden på henne. det är lixom en självklarhet att hon skulle kunna va en japansk? seriefigur. Hon är ju trots allt en RaulTee och vi vet ju vad som innebär med det..

Den här bilden på Tina va lite överraskande

Inte visste jag att du var ett sådant tennisfreak!
Å vem e snyggingen i hängslena? Nån ny hunk på G lr?! ;) Men kom ihåg detta,
killar är oftast väldigt sugna på att hångla. Man måste va stenhård, kort koppel.
Och allvarligt talat Tina, du måste ju visa lite. Peka på klittan. Jag skulle kunna köra en runkis just precis nu, det är liksom alltid skönt.

Ja, vad ska jag säga. Jag känner att jag har fått lära känna mina vänner ännumer denna afton. Jag rekomenderar er att göra detta ni oxå, tänk va ni kan få reda på bra saker om era nära å kära!




No Buttons for us today...

Hej hopp!

Just nu befinner jag mig hemma hos min käre vän Elin. Egentligen skulle vi sitta i biosalongen nu med Jonas, Erik, Tina och Sarah. Där skulle vi avnjuta en mellanstor popcorn medans vi tittade på Benjamin Buttons otroliga liv. Men när vi kom till bion så va allt slutsålt. Fuck asså. Jag hade ju försökt boka biljetter tidigare på dagen, men det gick ju inte. Aja, vi får göra ett nytt försök på fredag istället :)

Hur som helst. Vi åkte till preem å hyrde två filmer istället sen åkte vi hit. Jag såg den första filmen, men den andra suger getballe så jag skiter i den. Tog mig friheten att ta över Elins sprillans nya computer för att bloggeriblogga lite. Spejsigt värre. Känns som att jag inte har gjort annat idag än å blogga, dock inte på denna förtjusande sida. Nej, idag har jag startat upp en ny blogg till min kusins förtjusning! Den är tillängnad honom. Den är för honom, om honom. Tycker det är dags att alla ska få ta del av denna pojkspoling! Tryck
här för att gå in på bloggen om Erik!

Blev förresten ingen utgång igår. Hur gärna jag egentligen vill skylla allt på Sarah så måste jag väl erkänna att även jag var lite för trött för att gå ut. Även om det inte kändes så under kvällen då vi var här hos Elin å kollade på film. Jag hade sån jäkla energi å blev bara irriterad på att dom andra va trötta ( sarah!! ;P ) så det slutade med att jag satt å läste ur boken Flyga drake! Jag vet, jag är sjukt seg med att läsa den, men jag håller mer er, den är asbra!

På väg hem från Elin fick jag och mamma ( ja hon va snäll nog att hämta mig ) chansen att agera vardagshjältar. Haha, Precis innan vi svängde upp på vår gata såg vi hur ett ensamt svyllesvin gick vinglandes längs vägkanten. Han var för full för sitt eget bästa och efter en stunds observation från vår sida steg mamma ut ur bilen för att försöka samtala med mannen. Han kunde knappt prata och det vara bara frågan om minuter innan han skulle lagt sig ner på marken av trötthet. Det var typ 10 minus och killen hade bara en sketen skjorta på sig. Freeeezing!  Mamma ville inte att han skulle sätta sig i vår bil för att sedan spy ner den så vi åkte hem till oss å spanade lite på honom från tomten, haha. Slutade med att pappa gick ut till honom och lagom då kom kusinerna hem från middagen hos Görans så Erik, pappa och Christina satte sig i bilen och körde hem honom till ängby nånstans.. Hahaha, så kan det gå! Undrar hur den killen mådde imorse.

Nepp, nu räcker det nog med skrivandet , ska utforska Elins dator lite mer

Puss heeey!