Apsöt apa!



Tänk om jag hade en liten liten apa
Umppa umppa fallerallerej
Tänk vad folket skulle stå och gapa
Umppa umppa fallerallerej
Men inte åt mej men åt min lilla apa
Umppa umppa fallerallerej
<3


una cerveza por favor

Känner att jag har inte nått direkt spännande att skriva om idag.
Kan bara konstatera att jag är sådär härligt nöjd som man kan va ibland.
Har lekt med Elin nu på kvällen och hon har lärt mig spanska.
Det är tydligen viktigt att läspa när man talar språket.
Why you may wounder?
I don't know..
Antar för att det blir roligast så!
Aja.....
Det var allt som var värt att veta från denna händelserika dag.
Adios amigos!




La Electricidad En Tiempos Dos
<3

Earthkväääjk!

Haha, shit va rädd jag blev nyss. Sitter här med mor å far å tittar på tv, ballar av stål. Fan va bra det programmet är haha.
Helt plötsligt börjar golvet skaka till och man hör ett muller. Sen blev det helt tyst.
Nu händer det. Jooordbävning! tänkte jag.

Satt efter det å väntade på efterskalvet, tittade ut på för att kika efter stora sprickor på parkvägen, men fann inga. Pappa hade sina aningar och mycket riktigt, det visade sig att det "bara" var vår stenmur vid garaget som rasat ihop. Haha, så snart har vi väl garaget infarandes i vardagsrummet om det rasar ännu mer... Häärligt

Aja, nu e reklamen slut så tillbaks till ballarna.
Tjao tjao!

Ser ni vilken snygg lugg jag har?


Jag har ju haft lugg länge iofs, men nu är den extra fräsig. Det är nog för att Elin har klippt den med sin stadiga hand. Eller hon försökte hålla den något så när i schak i alla fall ;)
Hur som helst så är hon numera min privata hårfixare, min alldeles egna bobby skulle man kunna säga säga!
<3

Varför springer jag alltid till bussen?

Eftersom jag var depp hela förra veckan tog jag ut en välförtjänt bloggpaus, men nu är jag här igen.
Hej och välkommen tillbaks. Tack

Som sagt förra veckan var inte mycket att hänga i julgran. Bara stress och jobbiga ungar på arbetet och det resulterade i att jag sov bort i princip all min lediga tid på soffan. Tror pappa uppskattade mitt sällskap otroligt mycket, jag var ju sociala klubben her self. Mamma hade flytt till landet Spanien med stort S.
Mormor hade bestämt sig för att bjuda henne på en resa dit och lite avis var jag allt. Här hemma var det ju snöstorm och frostskador som moder natur bjöd på.

Hur som helst så fick deppandet sig en vändning mot det bättre hållet lagom till fredagen. Blev bjuden på middag hos kusinerna. Faster och Anna hade skapat en hejdundrandes måltid och senare på aftonen förvandlades Erik och Anna till drinkblandare. Häärligt!
Sedan när dom var i slurpade blev det till att springa till bussen ( första springet) för vi skulle hem till my cosmin för att sjunga singstar och höja promillehalten lite mera. Tror jag blev både stum och döv efter den kvällen efter all skönsång haha. Vid ett tiden blev det ännu ett paniklopp då vi sprang till bussen.


Sedan i lördags åkte jag, Anna och Elin till V-by för att hitta kläder till kvällens festligheter. Jag fann mig äntligen ett par svarta jensbyxor samt ett fint turkost linne. Det fick bli kvällens outfittah.
Efter att vi sedan droppat Anna hemma hos sig så åkte vi till mig så jag kunde göra mig lite vacker med spackel, sedan åkte vi snabbt som blixten hem till Elin. Hon är värsta racerföraren den där kvinnan, en trygg sådan dock :P

Fast vi hade hur mkt tid som helst på oss ( något så när iaf ;)  så fick vi för tredje gången verkligen tokspringa till bussen. Förvånansvärt så glömde vi ingenting viktigt, bara att släcka lapmorna inför kvällens earth hour, men men... smällar man får ta, Elins hus får delta nästa år helt enkelt!

Majsi Baby hade fixat hemmabakade pizzor och jättegod Gino till efterrätt, mm-mmm-mmm!
Resan mot Kvällens mål, vårbalen på KI blev inte den smidigaste direkt. Vi hann precis med bussen( sprang!), men missade pendeln för det var kö till bankomaten. Suck. Så vi spenderade en halvtimme på perrongen och lyssnade till de ljuva tonerna då en man stod å tokspydde bara några meter ifrån oss. Charmigt värre!
På pendeln fick vi lyssna till ett gäng som trodde de var nån slags sånggrupp av nått slag. haha, lr vad vet jag, det kanske dom var oxå :P Majsi hängde med iaf å utan henne vad dom ingenting, haha.
Efter en lång färd kom vi i alla fall fram till KI och där syntes män i frack och kvinnor i balklänningar. Vi hade inget av det, men var snyggast iaf ;) Känner att det blir för mycket att skriva om allt på festen, men ska tigga bilder från Elin så kan ni få se med egna ögon hur vi hade det :) Eller så kann i besöka
hennes blogg om ni inte har tålamod att vänta :P

Nepp, nu får det va bra. Kändes som ett totalt onödigt inlägg men det blev långt iaf. Ha de bra så länge.

Kiss kiss

Ps.
Den som minns hur många gånger jag sprang till bussen,
utan att fuska å räkna nu efteråt, 
får en kexchoklad.
DS


A-A-Aaaa!!

Raaaap aaaaattack!
( nu ser det ju ut som att det står rap, som i en rap.. Men jag menar ju rap som i "yo-yo rap")

Haha, älska the voice

Bossanovornas kung

Sitter här i min ensamhet i vardagsrummet och käkar frukost. Såg precis "inga konstigheter håkan" på tv. Längtar tills färjan börjar så man har något att garva åt i veckan. Hoppas Tina är ledig varje måndag så vi kan se det tillsammans, man hånas ju alltid bäst när man e fler haha.

Vad mer? Fredag idag, yes!
Ska jobba uppe på stora avdelningen nu under förmiddagen och det känns som en bra start på dagen. Lagom lökigt lixom.

Förövrigt, youtubade nyss fram denna lilla snutt. Så jävla bra asså haha. När vi var små brukade min lillebror härma Astor och hans charmerande dans. Det var på pricken likt. Så när jag tänker på Astor då ser jag min bror framför mig, i ca tre års åldern jazzandes runt om kring med pottfrilla och utan tre framtänder med istället med en napp i munnen. . Åkej det är ju endast jazzandet som är likt idetta fall, men ändå!
Har funderat på att döpa om honom till Astor, men tror inte det blir så uppskattat.
(Huh? nu vet jag inte riktigt vad jag svamlar om...?!)

Haha, seriöst på den där Astor!

Aja, måste skynda mig nu. Ha en bra dag babes! <3

Barndom barndom..


Under en sommar i min barndom fanns det tre saker som var otroligt viktiga

Nintendo 64 spelades flitigt under sommaren och vi tog sällan del av de riktigt fina dagarna. Att klara av level efter level var viktigare än att få lite sol på sig. Därav skälet till att man såg ut som ett lik.

Hur som helst, det fanns två favorit spel:

Snowboard kids

och

Mario Kart

Det var alltid en ständig kamp om att få vara Yoshi, men Anna var fast bestämd vid att det var hon som skulle vara denna figur. Egentligen brydde jag mig inte om vilken jag var, men kämpade väl mest för att jävlas lite antar jag, haha, vore så typiskt mig.

Jag var alltid Toad och ni ser ju själva vilket bra val det var. Vann varenda gång ;)

Till denna tv-spels maraton spalade vi cdskivor som tokar, men vi fastnade snabbt för en skiva och den pumpades rejält kan jag lova. Alice Deejay, vilken klippa! Förutom Spice girls så ansåg man i princip att detta var nog detta bland de bästa som gjorts i musikväg, .
Kanske inte tycker samma sak i dagsläget, men jag förnekar inte att man får en viss våg fylld av nostalgi och glädje då man hör kvinnan yla i radion haha.

Fick ett ryck så här på en Torsdagsafton

Jag är inte den som är den.
Att vara pedant är inget som ligger mig varmt om hjärtat driekt. Men det finns en område i mitt liv där jag vill ha det något så när i shack och det är bland mitt smink. Rör och du dör!

Haha, nej fullt så farligt är det inte, men jag kan verkligen bli skogstokig om nån varit å rört bland grejerna utan lov, typ mamma, som inte har nån direkt känsla utan bara röjer runt bland allt.
(shit va jag känner mig sådär töntigt tjejig nu, varför skriver jag ens detta inlägg..?!)

I alla fall. Kom hem från Anna för ett tag sedan och kände mig på lite halvkonstigt humör och när jag såg kaoset i min sminklåda fanns det bara en sak att göra för att lindra stingsligheten.

Det började med lite kaos dåjag lagt ut allt på golvet i badrummet,
men se så fint det blev tillslut!


Och allt fick plats också, det var jag mest imponerad över!

Imorgon är det fredag och då har jag bestämt med Tina att vi ska ut. Hade ju varit mysigt att dra upp till landet, men det går fler tåg som man säger, säger. Känner dock att det hade varit välbehövligt. Tror jag skulle må bra av lite miljöombyte eller något. All denna omställnig som jag försöker införa i mitt liv gör att det börjar kaosa i mitt huvud och jag känner mig extra känslig när det gäller vissa saker. Not good. Det är som att jag gått runt och haft pms tjugofyra sju i snart två veckors tid. Och ni hör ju, det är inte hälsosamt för psyket.

Aja, tids nog blir det bra.

Puss och god natt lovers
<3

Årets andra korvgrillning!

Kolla va mysigt vi hade det i lördags
Kusinerna anordnade schlagerpartaj hemma hos sig och vi började kvällen med att grilla korv i den öppna spisen. Kan det bli en bättre start på kvällen än så? I Think not!
Kvällen fortsatte med sång och festligheter. Vid tolvtiden fick vi ett ryck och drog in till Limman, suprise suprise!
Men kul hade vi ju som alltid och kvällen bjöd på några oväntade händelser...

Med hår mjukt som pläther, står li'l kim i alla väder...


Igår när jag och Tessan hade vaknat upp ur vår koma kände vi oss mer energifyllda än vanligt. Vi kände även att vår kreativa sida behövde få ta över en stund så det fanns bara en sak att göra. Vi begav oss ut i snön och gjorde denna vackra skapelse, snögubben Li'l Kim som är av obestämt kön. Känns lite sorgligt nu när jag tittar ut och ser att han/hon börjar att tyna bort i snöslasket. Känns tungt,  men sånt är livet antar jag...

Hänt i veckan


Det är dålig statistik på min blogg nu för tiden. Måste bero på finanskrisen...



Som tur är har jag ju min gode vän Tessilurv som får mig att se saker ur den andra vinklen


Vill bara upplysa er lite om att:

Idag är det två månader kvar tills jag fyller år.
24.
Tjugofyra.
..............?!
HA, Vilket skämt!

Ville bara berätta det. Så nu har ni god tid på er att köpa mig en fin present ;)

Tjipp å god natt på er alla mina fans där ute!

Ett litet steg för människan, ett stort steg för Elin

Tack Elin och Anna för att ni va gulliga å hjälpte mig!

<3  <3  <3 
<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3

<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3

Är det inte lite fult att det här är typ den enda bilden som jag fann på oss tre tillsammans bland alla mina tusen andra bilder? Borde ju finnas hur många som helst kan man tycka, en icke!
Inte uppstyrt asså!
 Elin du får fota oss mer nu när du har en ny flashig kamera! =)
Å vi måste ta lite mer snyggare bilder för jag ser ju helt retarderad ut på denna, haha!

Mätt som en plätt

Sitter här å väntar på att min lillebror ska komma hem till mg. Vi ska hyra film och umgås lite bara han och jag =)

Fan va mätt jag är!

Hmmm...
Är lite irriterad för att jag inte har kommit mig för att göra en uppgift som jag har fått, men det beror inte på att jag smiter undan utan för att det inte har passat att utföra det helt enkelt. Krävs ju tyvärr att nån hjälper mig med saken... Men igår gjorde jag en bra sak iaf så lite stolt är jag allt!

Oooh, nu kom bror! hörs later suckers! ;)

Puss

Oh fuck!

Gjorde precis det stora misstaget att slå på stort med denna frukost.

Nu är jag helt blå om munnen

Suck

Dagens låt

Den här har jag lyssnat på hela dagen

Solange Knowles med Sandcastle Disco

Det kunde ju gått smidigare

Mitt huvud känns bättre nu efter lite frulle och det känns mäkta härligt! Hade riktigt kul igår med tjejerna, men kvällen började ju sådär lagom bra. Låt mig förtälja vår otursamma början:

  • Först fick Sara punka på sin bil
  • Vår buss till t-banan var försenad så i panik sprang vi över gatan å tog bussen mot pendeln istället.
  • dioten till busschaufför stannar inte på Tessans hållplats utan kör bara förbi och trots Sarahs raseriutbrott vägrar han att stanna så att Tessan kunde springa ikapp.
  • Det fanns ingen taxi så långt ögat kunde nå, så Tessan fick vänta på nästa buss helt enkelt.
  • Även denna var försenad!
  • Det var fullt på stället så vi fick stå i kö i 20min minst, och det var inte bra för kissblåsan kan jag meddela!

Men väl inne så försvann all irritation då vi träffade på Sebbe och han bjöd oss på en "sebbe special" som han tydligen
har fått uppkallad efter sig, haha! Jag vill inte ens veta vad som var i den drinken, men den sänkte mig direkt..

Min nya fruskostgrej



Yoghurt med varma bär, mmm-mmm-mmm!

Jag säger inte vart vi ska, men ni vet vart vi ska...

Sitter nu här färdig fixad och har ett sånt där härligt moln av hårspray virvlandes runt mig. Allt som nu saknas är att mina vänner sara och sarah ska dyka upp så vi kan starta dena festliga afton. Vi ska även möta upp allas vår tessilurv då hon slutat jobba. Snäll som sarah är har hon på väg hem till mig gått förbi henne och levererat lite alkohol som hon i smyg kan slurpra i sig för att komma stämning inför senare bravader. Kände mig sådär lagom sugen på att gå ut ikväll, men nu när jag sitter här så känner jag mig rätt taggad faktiskt. Pratade precis med sara.. hon skulle ta bilen hit, men otur som hon har så fick hon punka efter bara några meter. stackars! så nu är hon på väg med klapprande men bestämda steg mot bussen. Hoppas det blir en snabb resa hit, för jag är så rastlös nu.. ööööh, vad ska jag ha på mig ikväll förresen? Kanske är tid nog att kolla upp det nu eller vad säger ni? Tjipp å hej babes!

När jag tänker bowling..

... så kom jag osökt att tänka på den här

Grease 2, min favvis film när jag va en liten tös.
Ska fan gå ner å kolla på den nu.

Truudels!

Det var en trevlig afton igår, började med lite förande hos Angie och sedan fick vi skjuts av Kycklingen till bowlingen. Där mötte vi upp de andra, damerna, vissa var härligt nog något mer förfriskade än andra haha!


Ungefär så här såg det ut igår när jag bowlade. Käglorna for åt alla håll och jag var bättre än nånsin... Host host.
DOCK!  så har jag ju lyckats hålla mina naglar fina och långa de senaste veckrona trots att de dagligen utsätts för påklädningar och andra riskerande faktore i vardagenr. Men tro fan att dom går av redan på första kastet. Typiskt!

Bowling kan va rätt farlig då alkohol är inblandat. Det fick jag se tydliga bevis på igår ska jag säga er. Tre st sköt klotet bakåt mot oss andra istället för mot käglorna! Två st for ner på golvet efter att ha tagit i lite för mycket. Och den sista droppade klotet precis vid fötterna och hade kunnat mosa hela foten, om det inte vore för att hon var så snabbfotad. Haha,

Det var mer drag förra gången då vi va ute, men det var helt klart en trevlig kväll. Dock så var jag sååå sugen på att gå ut, men Angie bangade och jag hade nästan lyckats få med mig Sarah tee ut på galej, men även hon tackade artigt men bestämt nej. Haha, jag förstår henne helt och hållet!

Men vi har därför bestämt att gå ut ikväll istället. Känner mig dock inte fullt lika taggad idag, men det kommer ska ni se!

Puss å kram, Sarah Tee är en banan <3






Vad ska man säga, säga?


Vissa saker går bara inte att förklara. Dom måste upplevas



Z..ZzZ...zzzZ...Z.Zzz....

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska slå en pling till Angie Falangie nu å planera lite inför kvällen sen ska jag ta mig en liten powernap tror jag bestämt. Blev så sugen på det när jag satt inne på vilan förut å såg de små liven ligga där sovandes under sina filtar :)

Men en sak förstår jag verkligen inte. Hur kan vissa barn inte somna alls, inte ens visa en antydan på trötthet då de ligger ner och blir klappade av oss fröknar. Jag somnar ju nästan själv av bara tanken. Aja, alla är vi olika.

Nej, nu ska det sovas! Hörs later!

Flarne hjärta Arne



"En själ i två snoppar"
<3

Hörde jag en host?

Seriöst, jag hostar så jag blir galen. Orkar verkligen inte vara förkyld längre!

Hur som haver. Imorn är det i alla fall fredag igen. Fredag 1. Min lyckliga fredag!
Vilket betyder att jag jobbar från halv nio till kl ett. Underbart!

På kvällen är det bowling med jobbet som gäller. Vi ska fira en jobbarkompis som fyllt 40 för ett tag sedan. Kommer nog bli väldigt kul för sist vi bowlade var det livat bland tanterna må jag säga. Haha, ölen flödade och kloten rullade, mina ner i rännan dock :P

HOST HOST HOST HOST.....

Åh, jag blir så trött!

Anyways, har lekt med min älsklings kusin nu på kvällen. Vi kollade på gamla filmer och sånt från i somras då vi va på hedesunda. Haha, vilka minnen säger jag bara. I Love Hedesunda, haha.

Vad ska jag mer berätta....................?

Äh, det blir inte bättre än så här idag tror jag bestämt. Jag pallar jag inte å bloggeriblogga. Vi hörs babes!


Girigt Fruntimmer?

Jag är minsann inget girigt fruntimmer.

Jag delar gärna med mig av min mat.

Snö

Suck!
Jag är så fruktansvärt trött på snö!



For me? Oh, but thank you!

Åh, hur bra vore det inte om jag ägde nån av dessa läckra mojängerna?!


Ibland ogillar jag starkt att jag är sådan sucker på det senaste inom teknikens värld.
Det kommer ruinera mig!

Ibland gillar vi att grisa till det, Elin och jag

Hahaha
Satt för ett tag sen och tittade igenom gamla bilder, såna som fallit i glömska men som nu är redo att få träda fram i rampljuset. Det är ju rätt känt bland mina vänner att Elin och jag inte är dem som gömmer oss när det kommer fram en kamera i närheten. Nej vi vill gärna vara med på ett kort eller två.. Helst så många som möjligt, men folk kan rätt tröttna i längden på att fota oss. Då tar vi tag i saken själva och fotar på egen hand, och hjälp va bra det går!

Tänkte dela med mig av ett litet trick min vän och jag har.

Det finns ju vissa dagar då allt känns lite extra tungt och jobbigt då man bara vill bädda ner sig och gömma sig under täcket. Ni vet då allt suger helt enkelt.
Men dom dagarna tar vi tillfället i akt att ta fram tejprullen, drar av en bit å sätter fast den på näsan och upp mot pannan, sedan kan man inte göra annat än skratta!
För om du står där och tittar in i spegeln så bör du se någon som tittar tillbaka på dig. Du tror att det är du, men så är inte. Det är en blandning av dig själv och en gris som står där. Du kan nu se hur ditt liv som gris skulle se ut och det är fasen ingen vacker syn! Haha, det här brukar vi kunna roa oss med och det är alltid lika kul!

If we were a pig, even just for a day..


Oink! Oink!


Man kan även spexa till det lite med olika accecoarer och dylikt för att spä på fulheten!
Här kom Lois Lane peruken väl till pass och Elin valde att använda sig av ett bandage

Enjoy alla framtida piggisar!
<3



En blick från honom och jag blir knäsvag!

Den rätta för Elin?


Ja, en man med ögon som dessa skulle jag då inte tacka nej till kan jag ju säga..
Mmm-mmm-mmm!

Tänk va tiden går fort...

Kom på att den här helgen för ett år sedan var vi på kryssning till Finland. Grattis på ettårsdagen!
Haha, det är en resa jag sent kommer glömma! Tänkte att jag firar det med en bild från min och Tinas mest stoltaste stund hittills här i livet

Eller?

Huujedamig, hoppas vi lärt oss vår läxa!
Hahahaha

Jag vet inte vad jag ska säga om denna resa faktiskt. Men kul hade vi, visst Tina? ;)


Jag har många tankar, men är fattig på ord idag..

Man får verkligen en rejäl tankeställare när en man träffat har gått bort så här plötsligt och oväntat.
Jag påstår inte att jag kände honom så värst bra, men det är klart att det påverkar mig på ett eller annat sätt. Han har varit i mina tankar under dagen och det här har fått mig att tänka på de som står mig närmast.
Man ska aldrig ta livet för givet.

Hur många gånger har man inte kollat på en film och tänkt att det där händer ju inte på riktigt eller läst om nått tragiskt i tidningen, men som man kanske inte tänkt så mycket på efteråt. Men så plösligt sker det faktiskt en sån här sak och man inser att nu så har det påverkat ens egna verklighet.

Vad jag vill säga är att man måste bli bättre på att ta vara på livet man har och berätta för de man känner hur mycket de betyder för en, för en vacker dag så kanske man inte har alla nära och kära där mer, det är ingen självklarhet lixom.

Så jag ska försöka sluta med att deppa över små bagateller i framtiden. Jag ska njuta av livet och visa alla mina underbara vänner samt familjen hur mycket jag uppskattar dem. Jag ska övervinna mina rädslor och kunna blicka tillbaka på mitt liv och skratta åt alla roliga minnen från allt jag gjort och upplevt. Jag ska inte sitta där och ångra att jag inte vågade chansa eller ta för mig av livets alla möjligheter!

Alla mina vänner, ni är bäst och jag älskar er!
<3


Jag hoppas du har det bra i himlen

Ibland tar livet en rejäl vändning och i detta fall inte åt det bättre hållet. Fick för ett tag sen veta att en kille som jag lärt känna i Linköping har igår natt lämnat oss här på jorden. Jag är helt skakig å finner inga ord. Att det kan gå så snabbt och oväntat. Sist jag träffade honom var han ju frisk och full av liv.



Jag kände dig ju inte så jättebra, kanske hade det varit annorlunda om det inte varit pga mig. Men trots det så kände jag redan första kvällen som vi träffades att det var nått speciellt med dig.
Jag minns att jag blev otroligt imponerad över vilken duktig pianist du var, jag bara smälte när du satt och spelade "Skönheten och Odjuret" för mig.

Mina tankar går till dig och dina närmaste idag
R.I.P Tariq