HAhahaha!

Seriöst, vad var det för skumma bidrag som deltog i tävlingen igår?


Åh, jag blir så trött!


Trodde verkligen att jag skulle va frisk vid det här laget, men icke. Två nätter i rad har jag vaknat av att jag bara ligger å skakar av feberfrossa. Så idag tänker jag bege mig till farbror doktorn å kolla läget. Plus att jag måste ha ett läkarintyg eftersom jag varit borta från jobbet så länge.. ÅH!
Jag vill verkligen inte va hemma, jag vill jobba. Haha, trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga så, men jag är så uttråkad här hemma. För under perioden som iprenen verkar så mår jag faktiskt hyfsat bra. Fast å andra sidan så ligger jag ju bara på soffan å då kan man ju inte avgöra hur bra lr dåligt man mår. Man bara ligger där och stirrar på tv. Typ

Undrar om Kuckelimuck medicinen funkar bra och gör mig frisk snabbare? Ska fan prova den ;)

Åh, jag blir alldeles lycklig!

Sitter här i min ensamhet och tittar på gamla bilder från bland annat somrarna 06/ 07.
 Jag kan bara konstatera ( ännu en gång) att jag har verkligen världens bästa vänner och tack vare dem så har jag fått underbara minnen från allt skoj vi har gjort tillsammans.
När jag ser alla bilderna har jag svårt å tro att det kan bli bättre.
 Men vet ni vad?
Jag känner på mig att sommaren 08 kommer bli något utöver det extra.
Det är ju trots allt det randiga året ;)



Fan va jag längtar till sommaren!

Host, Host och Atjoo!

Nu är jag seriöst galet trött på min förkylning. Jag hade planerat att gå till jobbet idag igen för jag va ju hemma torsdag och fredag förra veckan. Men icke. Jag hatar min hosta som aldrig ger sig! Vaknade upp en halvtimme innan klockan skulle ringa utav att jag hostar och det blev bara värre. Haha, jag lyckades även väcka min mor så när hon kom ner för att kolla läget satt jag där i sängen å tog i så mycket att tårarna bara rann ner för kinden. ÅH, fuck asså!
Inte nog med att jag blir helt utmattad efter hostattackerna, men den får mig även att låta som en gammal kärring som rökt i 45 år. Å det är ju sådär lagom charmigt enligt min mening.

Aja, hur som helst. det blir ännu en dag på soffan men imorn är det jobbet som gäller. Jag ska joina klubben med snorungarna haha.

Är iaf mäkta stolt över att jag lyckades hålla mig hemma hela helgen utan den minsta festandet  eller alkoholintag. Dock så var det några av mina flickor som inte kunde stå emot frestelserna ;) Men ni är bra ni oxå!

Puss <3

Vi kör vårt egna race, det brukar bli bäst då..

Tinalajnen, nästa vecka är det Du och Jag!

<3




Ni borde vara avis!

Hipp som happ dyker hon upp och  förgyller mina dagar.
Jag tror inte ni förstår hur glad jag är över att ha Olga i mitt liv.

Olga is the shit!

Åh, palla!


Palla att han aldrig ger sig.
Åkej, vem är jag att säga så egentligen?
Men han borde faktiskt förstå att det inte finns något. Eller tycker han på fullaste allvar att vi "klickar"?!

Det är klart att jag är smickrad av att han kämpar så, trots att det är flera månader sedan vi sågs. Och ibland tänker jag att kanske borde jag ge det ett försök, men nej. Känslorna kom inte sist och de lär inte dyka upp nu heller.
Lika bra att gå vidare.
Jag blir bara så irriterad på något sätt. Och jag vill inte känna så, men jag klarar verkligen inte av det här.
Inte idag iaf....

Palla att jag är på väg att bli galet förkyld oxå!

ÅH!

Livet är svårt.

Haha

Allt jag vill säga är..

Hipp hipp hurra på min födelsedag!!!

Nu är jag hela 23?! år. HA! Vilket skämt. Känner mig inte en dag över 20 ;)

Asså shit, jag dööör!

Snacka om humor!



Hahahahahahaha!

Vet ni en sak?

Det finns en sak som är toppen med att jag har börjat blogga oftare.
 Och vet ni vad det är?
Mmm, jag förstår att ni är nyfnikna. Men åkej, jag ska berätta vad det är.
Det är ju såklart toppen för att nu har jag fått tillbaka min allra
trognaste banan-kommentaterare juh!

Raultee
<3

Valborg

Igår började vi kvällen med att grilla hos kusinerna. Det var väldans gott med en bit mat med tanke på att tidigare under dagen så hade lunchen smakat som en torkad skosula. Typ.

Efter maten började intagningen av alkoholen på allvar. Dock så höll jag mig lugn, hade väl inte riktigt smält helgens bravader. Kände inget större sug att hamna i samma skick helt enkelt, haha.
Vid elvatiden åkte vi till Angies kompis och där var det fest. Typ. Vi var inte där så länge dock, men trevligt var det.

Hemfärden var minde skoj måste jag medge. Vi befann oss en bra bit från hemmaplan, men  vissa hade turen nog att få en taxi på en gång. För Ulla, Majsan, Talls och min del var det bara att börja knata hemåt. Jag trodde aldrig att jag skulle få känna värmen inne i ett hem igen, men efter ett ex. antal minuter av gående, svärande, otrolig kissnödighet och ringades till fucking taxibolag som vägrade att ha bilar i det området så lyckades vi äntligen få en taxi som körde oss till min bror.  Hallelujah på den.

Hos bror sprang det runt lite löst folk som inte varit med oss tidigare under kvällen så var de kom ifrån har jag ingen aning om, jag var för irriterad för att ens fråga haha. Ulla, Majsan, Elin och jag bosatte oss sedan hos Jonas för ingen pallade att gå hem. Eller rättare sagt, jag vägrade helt enkelt, haha.  Det gjorde jag rätt i tycker ja. Hans soffa är typ den skönaste ever att sova i. Mmm-mmm-mmm!

Hur som helst så var nog denna valborg roligast hittills. Bra jobbat!

Puss
<3