Det var mycket mer känsla förr...

Jag verkligen älskar gamla Disneyfilmer!


Peter Pan- min absoluta favorit!

Ibland önskar jag att jag var Tingeling, hon kan flyga och det bara glittrar om henne så fort hon rör sig!


Lätt den bästa disneylåten


Så fin!


Fiiint väääder!

Åh, jag är helt lycklig! Det är typ sommar ute och solen har varit framme hela dagen! När jag kom hem från dagis satte jag mig direkt i solstolen och jobbade på brännan. Allt som syns nu är bara en massa sommarfräknar, men hur charmigt är inte det så säg?! :)

Mmmm-mmm-mmm!

Lite Paolo Nutini var dag, gör människan glad!




" Jag gör det. Jag gjorde det. Nu är det gjort."

Lördagen började med att Elin och jag vaknade upp ur vår koma runt tolvtiden. Skönt att äntligen få sova ut länge, haha. Vi kollade på film och käkade glass, sedan begav vi oss till affären för att handla käk till kvällens grillparty hos mina kära Kusiner.
Vi var ca 12 pers som grillade och vi hade det asmysigt. Sedan vid niotiden började de övriga folket rulla in, men jag känner att det är redan här som jag har svårt att minnas resten av festligheterna.
Känns som att jag inte var med någon speciell under kvällen utan jag drev bara runt för mig själv, men bild och filmbevis tyder på att jag var med längre än jag trodde iaf haha.
Alla dessa filmerna från soffan säger jag bara! haha, där va iofs Tina filmstjärnan men jag syntes i bakrunden och framförde vissa otydliga kommentarer. Och nu när jag tänker efter så minns jag att Tessan i en av filmerna säger att jag typ knockade henne?! Undrar om det är därför jag har haft ont i näsan idag? Haha, var för trött för att ens minnas om jag hade ont igår :P

Jag trodde det bara va jag som fick i mig lite för mkt, men som alltid så har kusinerna en speciell magi över deras hus. Folk blir alltid FÖR fulla hemma hos dem haha.
Jag tänker inte skriva här hur min kväll slutade, men jag kan ju bara garva åt det. Så även mina vänner som oxå fick bevittna allt.. haha

Nu såhär efter denna afton funderar jag seriöst på att aldrig dricka igen. Haha, jag vet att det bara är något man säger. Men asså snälla ;P
Och att jag blev medlem är väl något som jag ska se som en stolthet enligt vissa, men de vette fasen asså, haha.
Det här är en rätt så ny värld för mig, jag är den som alltid har varit stabilast och haft de klaraste minnena dagen efter. Jag har suttit och berättat vad alla har gjort på fyllan, men detta har som sagt förändrats de senaste halvåret. Haha, jag skyller allt på mina kära vänner som hetsar en ;)

Nej, aldrig igen asså! Haha, jobbigast är att redan om två dar så är det ju valborg och då är det fest igen.. dock så finner ni mig inte sittandes på toalettgolvet denna gång! det kan jag lova er! Hahaha...

Söndagen spenderades på soffan hemma hos Ulla. Det visade sig att det fanns fler som däckat lite här å var och det gladde mig :P
Vi kollade igenom alla kort och filmer från gårdagen och vad kan jag säga. Vi var alla Jävligt bra helt enkelt!
Elin och jag hade under middagen lagt fram en bok som alla kunde få skriva i om de ville. Vi hade lagt den på toaletten för det funkade ju så bra på midsommar förra året då faster införde "dassboken" Haha, och vår bok blev oxå en hit! Det finns så mycker som folk har skrivit och endel saker ger mig bara stora frågetecken, haha!

Näe, nu är det soffan som gäller!


Puss!

bara tanken på det gjorde att jag hellre hade ålat hela vägen..

Jahapp. Så var det måndag igen då.
Jag har aldrig förut varit så sliten som imorse då jag med stapplande steg gick mot dagis. Inte nog med att jag bara va sådär vanligt morgontrött, men jag hade även haft en ovanligt tuff helg bakom mig som gjorde att jag kände migmer död än levande, hahaha. Som lite strössel på det så skulle jag för första gången öppna själv och bara det sätter ju press på en. Men det gick väldans bra och jag är fan stolt, haha. Jag är så nöjd att inte larmet gick!! 

I alla fulla fall, nu har jag slutat och planen är  väl att parkera mig med täcke och kudde på soffan inom snar framtid.

Tänkte att jag skulle försöka återberätta lite hur min helg har sett ut, men jag måste erkänna att minnena från lördagen sviker rejält. Men here it goes:

Fredag
Skulle egentligen haft en chillkväll  med Tina och Svaneland, men hade under dagen pratat med lillebror och han tyckte jag skulle följa med honom och hans kopmpisar ut på stan istället. Och det lät väldans kul med tanke på att det var evigheter sen vi gjorde något tillsammans. Så lillebror och danne kom hit runt halvsju tiden och med sig hade dom pizza och aquatini! Ojoj, kvällen började bra med andra ord, haha.

När vi var övermätta och belåtna och precis skulle gå till bussen så det blev ändrade planer. Tydligen så skulle vi få skjuts in till stan av dannes bror istället och bara tanken på det gjorde att jag hellre hade ålat hela vägen till vällingby och tagit tuben därifrån. Haha, och mycket riktigt. Jag har aldrig tidigare varit så rädd i hela mitt liv när jag åkt bil som då. Han körde som en jävla idiot och skulle bara visa hur cool han och hans bil var.
Äääh, tönt fuck off säger jag bara, haha!
Under bilfärden märkte jag även hur något drog i min jacka men jag förstod inte var det var, förns vi gick ur bilen i stan. Mitt skärp på jackan hade hängt utanför och släpat i marken hela vägen haha. Kvällens tabbe nummer 1.

I stan mötte vi upp Jossan, Hanna och hennes jobbarkompisar på en rockklubb och där började flickorna presentera mig för olika drinkar och shots, vissa godare än andra haha.
Jossan och jag blev uppraggade av två killar med likadana t-shirts och som båda hette Johan. De hade till o med likadana skärp som det stod Johan 1 och Johan 2 på. Dom kallade sig själva för Tvillingarna. Jag tyckte de va så jävla fult så jag kunde inte låta bli att driva med dem. Helt plötsligt hette Jossan och jag ?Karin?, vi hade oxå kännt varandra hela livet och även vi bodde grannar, m.m.
Haha, antingen spelade dom jävligt bra och lurade oss rejält över deras förvåning eller så var dom bara för fulla/dumma för att förstå ironins starka närvaro. För dom var verkligen helt förvånade över detta sammanträffande och började snacka om hur liten världen är, att vi var preeciiiis som dom två. Haha, jag bara undrar hur förvånade dom hade blivit om Elin hade varit där då, med alla våra röda trådar här i livet :P
Jag lyckades förövrigt lura dit Elin sen och det är jag mäkta glad för! Vi stannade ett tag men sen drog hon, jag och bror vidare till Limman. Haha, otippat värre ;P Där skapade vi kontakter som man brukar säga och jag lyckades även få dit Angie oxå. Haha, Elin och bror var väldigt trötta och orkade inte med att festa längre. Veklingar säger jag bara, haha ;)

Så det blev ett stopp på Gunillas och sedan blev det hemförd.
Haha, det är här tabbe nr 2 kommer in. Taxigubben undrade om det var någon som inte hade stängt dörren ordenltigt för han hörde ett ovanligt ljud. Mycket riktigt, det var även denna gång mitt skärp som inte hade hunnit in i bilen utan släpade fint i marken istället, haha. Så nu är ena sidan grå och andra sidan är svartare än svartast :P Tvättmaskinen nästa!

Haha, jag måste ta mig en funderare över vad som egentligen hände i lördags, så jag återkommer med det inlägget

Puss å krambanan

Så här känner jag just nu. Livet leker!



And you can try to stop my dancin' feet

But i just cannot stand still
'Cause the world keeps spinning
'Round and 'round
And my heart's keeping time
To the speed of sound
I was lost til i heard the drums
Then i found my way

'Cause you cant stop
The motion of the ocean
Or the sun in the sky
You can wonder if you wanna
But i never ask why
And if you try to hold me down
I'm gonna spit in your eye and say
That you cant stop the beat!

Åkej så här ligger det till...

Jag har nu denna afton lovat mina kära vänner att jag ska ta tag i saken och bli en mer seriös bloggare. ( Som jag lovat sååå många gånger tidigare, jag vet!) Men jag har lixom en tendens att skjuta upp saker och ting, i detta fallet skrivandet, tills det har gått alldeles för lång tid att det ens är värt å berätta om längre . Ja, för då har det ju hänt nya roliga saker som måste tas upp och det blir bara en lång oändlig lista, en ond cirkel skulle man kunna säga. Men men, jag tror ni förstår min poäng. Jag har så mycket kul att berätta om numera, men antingen så orkar jag inte lr så har jag skrivkramp.
Det är precis som när man inte har pratat med en kompis på jättelänge, det finns så mycket man vill berätta om och man vet inte vart man ska börja. Så det blir att man skjuter upp samtalet till en annan dag, en som är bättre och där ingen tidsbrist finns. ( haha, hej jag är seriös i detta )

Jag har ju för fasen inte berättat om kryssningen än. Men vet ni vad, jag tänker inte göra det heller.. Haha, jag säger bara att vettet försvann då alkoholen kom på besök, så det som skedde på båten stannar på båten. Vi hade hur som helst så jävla kul, det är vad jag kan säga!


Nu tänkte jag ta mig friheten att ställa vissa krav på er läsare, jag anser att det är min rätt ( ?!?!) För att jag ska bli motiverad att skriva här så vill jag att ni kommenterar mycket. Det blir då ett bevis på att någon faktiskt läser denna skitblogg och vill ta del i mitt händelserika liv ;P Kan ju oxå bli till er fördel då jag kanske skriver om en utekväll och era minnesluckor sviker om vad som faktiskt hänt under kvällens festligheter. Då kan ni bara läsa i min blogg så har ni det skrivet mitt framför näsan. Dock så kanske de inläggen inte blir så långa då med tanke på hur mitt skick har förändrats de senaste månaderna (Haha, jag har bara mina vänner att tacka för den biten ;P )

Jahapp, känner att jag bör avsluta detta nu. Ska ju faktiskt upp å jobba imorn. Att jobba på dagis är ju verkligen helt underbart nu när det äntligen är fint väder :D Idag gick jag och Angie ut på ängen och solade under rasten. Mmm-mmm-mmm, ge mig soool!

Fan, det har ju gått bra å skriva.. Vem vet, kanske är bloggtorkan bara ett minne blott nu...

Krambanan! <3

Taxifest for ever

Endast till er, Sofia och Elin.
Bara för att ni förstår storheten i denna låt, hahahaha!





I rock peas on my head but don't call me a pea head.
Bees on my head but don't call me a bee head.
Bruce Lee's on my head but don't call me a Lee head.
Now please excuse me, I gots to get my tree fed.
You wear name brands and I make my own clothing.
I hang out with an apple who loves self-loathing.
"I hate myself."

Pancake on my face makes me extra happy.
I like shampoo bottles that sit on my lappy.

Cause it's my show you can't tell me what to do.
When life hands me lemons I make beef stew.

So yo I gotta go, it's time for me to rock it.
I put baloney in my left pocket.
Smear some cream cheese in my gold locket .

Cause it's my show I'm Andy Milonakis.
It's my show I'm Shmandy Shmila-Shmakis.
It's my show I'm Andy Milonakis.