Mitt S. abstinens är botat för denna gång!..

Woohooo!!
Vill bara säga att idag träffade jag ju som sagt min lille vän S. och det var så kul! Även om vi inte han ses så länge så var det kalaskul iaf! :) Vi borde ha dejt på donken oftare för S. abstinens, som jag har haft i över en vecka är inte skoj kan ja lova!
Och vi måste verkligen ut på nya äventyr. Minns så väl sommaren, den va bra  lr hur!? ;)
haha, vi måste börja leva mera efter vårt motto: Ignorera.(Multiplicera)Gilla Läget.Spåra Ur!

Massa pussar å kramar din dig! <3


Till min RaulTeee vän

Jag har en söt liten vän, hon är äldre än fem. Vi brukar ofta i min källare bara vara, sa jag att hennes namn börjar på S och rimmar på Klara?
För ett år sen lr så, tjaa vi kan väl säga två. Så visste vi inte alls, att hon denna dag skulle vara fröken Talls.
Vi döpte dig snabbt till S.Teee, och det passar ju bra för du dansar som ett litet engelskt Bee. Med dig kan ingen matcha, inte ens en vild cocaratcha. För med din insektsdans, har ingen annan på the dancefloor en chans.
 I somras tog du med några av oss på en resa, bort till fjärran land som vi kan kalla Södra Öland! Där musiken om nätterna dåna, bästa vore ju om grannen hamnat i koma. Då hade vi sluppit allt skällande å suckar, som kom från Inga Borgs fula buskar. Nästa år gör vi en favvo i repris, och kanske kan vi gå ut på åkern å leta efter en liten gris?

Min lilla vän är alltid så himla snäll å glad, ungefär lika go som en kexchoklad!

Vi har även en hemlighet, en som ingen annan alls vet. Den handlar om vår framtid och allt jag kan säga är weeeee... Du och Jag är nu och för alltid...... RaulTeee!!

Puss på dig <3


Ska vi leka kurragömma?

Idag har jag suttit i fyra timmar å lyssnat på en tant som pratade om kost & hälsa. Intressant? Ja, visst.. den första timmen kanske.. Sen va jag ju bara såå uttråkad.
Underhöll mig med att skicka sms till E. och dom var mycket filosofiska! haha..
Sen höll jag även på å avlida då en på kursen började käka en macka med skum gegga på. Den luktade illa så fattar inte hur han kunde äta den haha. Som om inte det var nog, så smaskade han ju självklart på ett visst sätt. Och detta  mina kära vänner är något som jag och min kära kusin A. inte klarar av!
Vi förstår varandra mycket väl på den punkten, för det är sååå irriterande.. Haha, så för att dela med mig av min hemska stund så kastade jag iväg ett " snälla-lid-med-mig-sms". Det kändes bra , haha!

Nu på eftermiddagen har jag träffat S, E. och S.Teee. Vi käkade glass på donken å konverserade glatt. Haha, men en fråga bara.. Hur svårt är det att ge mig en glass med kolasås och inte chokladsås? Det är typ tredje gången detta händer mig. Och jag har talat tydligt, så dom i kassan är väl döva lr nått..  
Tacka vet jag ”Johan” ! Tänk om alla var som honom, å gav mig massa kolasås! Haha, sicka problem man har :P

Eeeuuu!!! Jag åt precis en mandarin klyfta och fick munnen full med kärnor.. ( ok, det var bara en, men ändå! ) .. det är Ey Okey!

Vad ska jag mer berätta?

Igår försov jag mig, så jag stannade hemma hela dan. Åkte till optikern å fixade linserna, sen gick jag å mamma å kollade i affärer. Sen på kvällen var jag på 8 års kalas. Länge sen man lekte kurragömma. Haha, det är fasen underskattat.. tror jag måste göra det oftare. Roligast var nog när födelsedagsbarnet hade gömt sig i garderoben med en pannlampa på huvudet. Dom är för söta de små liven :)

Nepp, nu är det dax för en powernap. Sen kommer E. hit och då ska jag färga håret på henne :)

Puss å hej!


Har redan skaffat mig en "trognaste kommentaterare"! :D

Helgen var väl sådär lagom skoj, det hände ju verkligen ingenting! Men å andra sidan kan de ju inte alltid va på topp heller! Va rätt skönt å bara ligga hemma å kolla på film faktiskt......
 Haha, äsch vem försöker jag lura!? Det var de tråkigaste jag varit med om på länge. Klättrade nästan på väggarna av tristess. Roligaste var väl när jag ritade ansikten på de mandariner som fanns kvar i fruktskålen.. Snacka om understimulerad haha. 

Men i lördas va det iaf lite julpyssel här hemma med girlsen. Vissa tröttare än andra.. Bakis någon?! Haha :P  Men tomtarna vi gjorde blev ju otroligt tjusiga :D 
Sen tittade vi på gamla filmer från barndomen. Mullvaden och Babar, I Lööv!  
( Fast inget slår Jem lr va säger du Kussen? :)

Idag åkte jag iväg till kursen, men va bara där i en timma typ så de va ju lite värdelöst... speciellt för den som kom ända från norrtälje haha! 
Men min Bästaste Kusin ringde ju å konverserade ett tag när jag skuttade på väg ner till t-banan för att åka hem :)  


Tänk att det räckte med å skriva en gång i denna blogg, å så vips! Jag har redan skaffat mig en "trognaste kommentaterare" haha, tack S.Teee det värmer att du tror på mig ! :P 
Men du får akta dig så inte S tar över rollen bara.. Tror att hon kan va en tuff konkurens till denna hedersplats ;P  

Aja, nu är det lunch som gäller.. håller på att avlida av hunger! 

Puss å Tjipp

Såååå bra!

Måste bara säga att Love Actually är en av de bästa filmerna som finns!
Blir typ kär varje gång jag ser den :)

"All I Want For Christmas Is You"...

Heeej och Välkommen!

Ja men tack då! :) 

Så, nu har stunden kommit då även jag har skaffat mig en blogg.  Woohoo!

Hur känns det !? (citat kusin vitamin, haha) 

Jo, det känns väl bra antar jag. Vet inte om det här är mig grej, men måste ju prova iaf :) 

 

Tror det här har varit årets mest värdelösa dag.. Vad har hänt? INGENTNG, haha!  Har bara lidit av allmän tristess och den lär fortsätta kvällen ut... 

Vart e alla vännerna? Jo, A och S.Tee ska på fest nånstans, de töntarna :P 

Sen har vi ju E,  "My Cosmin Twin", hon är ute å svänger sina lurviga på nått hett dancefloor.. Hitta en snygging som du kan fixa ihop mig med tack ;)  Sen har vi S. som är hemma för hon ska ju upp mega tidigt imorn å jobba. Stackarn, hon har råkat radera alla sms i sin mobil idag.. Jag lider med dig kompis! Haha, men kan ju trösta dig med att jag har hör rykten om att Loverboy Leif kommer höra av sig till dig inom snar framtid ;)

 

Nepp, nu ska jag ta å parkera mig i soffan å kolla på Love Actually. Har en dejt med mina två favoriter, chipspåsen och dippen!  :P

 

Oj, juste höll på att glömma! Lovade att ge en speciell hälsning till min RaulTeee vän! Du är så klok,  man kan inte cykla utan cykel! hahaha

 

Hare bra heeej!