Några frågor på det?

Vi har försmågan att alltid bli så nedrans bra på kort, min lill-toka å jag!

Eiiliii <3 Sahariiii

 

 


By the way....

...Whats up med all snö lixom?!?!
Jag är verkligen inte redo för detta! Det roliga är att när jag öppnar dörren (då jag skulle dra till skolan å lämna in tentan) så ser jag och hör hur snön smälter. "Åh, äntligen försvinner snön" tänkte jag.
Va fan! Kul att jag tänkte att det var vinter och våren var på väg. Har varit så jävla insnöad själv denna vecka så kopplade inte ens att sommaren är förbi och det som väntar nu är ju VINTERN! Fy fan, ångest på den!

 


Lillebror sliter på taket, inte mer än rätt.. hehe.


En härlig bild som är tagen i vintras då det var så sjuuuukt mycket snö.
Den tog ju aldrig slut, va kul i början, men sen fick man ju verkligen nog.
Vad sägs som en varm och solig vinter i år?! Kan man beställa det eller?!

Lägesrapport: totalt slutkörd

Äntligen har jag lämnat in den jävla tentan, trodde aldrig att den skulle bli klar i tid efter allt strul! Har suttit hela morgonen å fixat å trixat med texten som hade muppat till sig helt då jag försökte öppna upp arbetet i en annan dator. Men efter många tårar och mycket envishet blev jag klar. Hoppas bara att jag inte har missat en massa grejer å behöver kompletera, eller ännu värre göra om helt. För som det känns nu så är det bara kaos i mina tankar kring min tenta, bläääää.

Anyways, tror jag börjar med att fira detta genom att lägga mig på soffan å sova lite!

When I'm sad, I just stop being sad and be awesome instead! true story!

 


Ta mig tillbaks till den här kvällen, tack!

Sommar och sol.
Du och jag.

Fan va bra vi var!

 

Här här hon, hjärtegullet mitt.
Världens bästa kusin.

<3

 


 

 


Så här känner jag mig just nu.


Helt och hållet huvudlös.



Lennart, mannen i mitt liv

 




 
Ni ser ju har bra han har det. Jag odlar mat åt honom, Jag tvättar honom. Kastar bort hans bajs då han inte har vett att använda toaletten. Frågan är om han ens har en toalett i det där lilla huset?



Hur som helst. Fin är han i alla fall, min lilla Lennart!


Dum av dig


Trött som en gnu, hörrö du!

Dags att gå å lägga sig. För övrigt så ligger jag i sängen nu och provar att för första gången bloggeriblogga från min mobil. Om detta faktiskt funkar så är jag ju steget ännu närmare att bli en storbloggare, hehe. Jävligt dåligt med kommentarer från mina fans dock, skärpning för fan! Anyways, John Blund kallar på mig nu. Det grusar som fan i småögonen mina. Puss å god natt!



Uppdatering: HA! Ja jävlar det funkar ju! Nu är jag mäkta imponerad! Eller bara väldigt övertrött...har inte bestämt mig. Bäst att sova på saken. Puss

Ursäkta min frånvaro

Har spenderat hela dagen tillsammans med Elins på hennes pappas jobb.
Där har vi suttit från nio till halv fem å pluggat. Vet inte om jag blev nå klokare eller kom nån vart egentligen.
Men har lyckats skriva ihop lite i analyserna i alla fall så det känns ju bra.
Det som känns mindre bra är att det bara en hel skopa ordbajs som jag åstakommit så vet inte hur detta ska sluta. Längtar tills fredag då allt är över.
Då ska jag fira.
Eller sörja.
Jag har inte bestämt mig än.
Det visar sig helt enkelt.
Jag återkommer om den saken när fredag har anlänt.
Över och ut.



Sant så sant..



Rosor är röda, violer är blå.
Bär du för tajta byxor, blir det lätt en kameltå.

// Poeten E


Den långa vandringen

530 meter. 22 varv.
Ja det var vad jag hann gå på 6 minuter.
Kändes så jävla muppigt att gå där nere i kulverten.
Men men, det måste ju göras.


Resultatet kanske ni undrar över?
Lillhjärtat mitt  fick MVG av doktorn!!
Joorå så atteeehh...man e ju nöjd va!

Blev ingen akut operation där direkt på britsen heller.
Och angående den sngga läkarstudenten så uteblev även han.
Nästan tur det, för jag lyckades inte öva in nån snygg min att locka honom med, såg mest retarderad ut. Kul för övrigt att det var jag och tre pensionärer som satt i väntrummet.
Kändes inte riktigt som att jag hör hemma bland dem än, trots min höga ålder.
Och snälla, kan inte det här besöket ha kostat mig hela 320 spänn. Fasen man borde ju få studentrabatt eller nått! Lovar att pensionärerna får gammelrabtt.
Men vad gör det, jag fick ju MVG!


Åh, glada nyheter!!!

Min pappa har lagat min dator!!!
Tänk va bra pappor är! I alla fall min pappi raul.
 Vad skulle jag göra utan honom?!?!  



Hej positiva tjej!

Trött dag! Grått, mulet och allmänt segt. Finns bara ett rätt svar och jag gillart inte: Hösten är här och den är här för att stanna. Men man får försöka se det från den ljusa sidan, om ca 6 månader börjar våren kika fram...FY fan va deprimerande!

Anyways, sitter här å försöker skriva på min tenta. Ser ingen bättre prognos än den jag ställde igår. Känns ju kul. Men nån gång ska man väl få göra en omtenta oxå.

Vad mer? Hmm, jo jag tror jag har börjat få en inflammation  tandköttet igen, bak vid min visdomstand, hääärligt! Men jag bombarderar den med bakteriedödandemedel så jag ska nog vinna denna fight! HA HA!

Om inte annat så ska jag ju till min hjärtdoktor idag på besök så hon kanske kan langa lite penicilin i värta fall :)
Jag blir alltid lite nervös då jag ska till doktorn. Även om jag mår hur bra som helst så får jag för mig att det helt plötsligt ser dåligt ut och att jag måste operera mig på stört, helst där och då, direkt på britsen. Ingen tid att förlora, så vi kör utan bedövning och narkos är inget att tala om... 
Så vi får väl se om jag klarar mig även denna gång. Ska ju göra ett gångtest oxå, haha.
Dom vill se hur långt orkar jag gå under 6 minuter? Känns så fult att jag typ skrattar åt det idag då detta är hur lätt som helst för mig idag. Men annat var det för 16 år sen. Jävlar, det är 16 år sen jag opererade mig. Hur sjukt är inte det?! Känns som att det var igår. På den tiden orkade jag knappt gå 300 meter innan jag var helt slut. Men men, det slutade ju riktigt bra till slut.

Fan, det värsta är att jag har en känsla av att en otroligt snygg läkarstudent kommer va med att beskåda allt detta jag kommer va med om idag... Så frågan är, hur ser man snygg ut samtidigt som man ligger och blir opererad utan bedövning? Får jobba på ansiktuttrycken i spegeln innan jag drar...Önska mig lycka till!


Känns som att det kommer bli nått i stil av denna look. Tror ni läkarstudenten kommer falla för mig?!


På torsdag har vi berättarexamination och jag har verkligen inte nån aning om vad jag ska prata om. Vi ska prata om vad som helst i max tio minuter. Och jag har inte tid att komma på nått bra med tanke på att jag prioriterar min hemtenta. Så jag har bestämt mig för att prata om något som jag aldrig pratar om. Och verkligen inte med folk jag inte känner. Jag ska prata om mig själv och min tid i Lund, då jag opererade mitt hjärta. Det är de enda jag känner som kanske kan va intressant för andra att lyssna på och så kan jag ju det helt utantill. Men samtidigt känns det så läskigt och utlämnande, plus att min lärare sedan ska sätta betyg på detta.
Det känns ju ännu fulare..
Nej fan nu blev jag tveksam.. Detta tåls att tänka på.


Nåh!

Åh min tenta kommer gå käpprätt åt helvete... Det är lixom ett rent konstaterande.
Vem är det som har kommit på den här otroligt dumma uppgiften?
Jag vet ju inte ens hur jag ska kunna analysera det jag har transkriberat. 
veveve.jagärsåtröttpådetta.com


Fredagens bravader

Tänkte att jag skulle återberätta lite vad som hände i fredags.
Kvällen började vid 6 tiden då Elin och jag samt 4 av våra klasskompisar köpte mat på city restaurangen knallen som vi sedan åt hemma hos mig, mmm smarrigt vare!

När maten väl låg i magen flyttade vi in i vardagsrummet och började sjunga singstar. Herregud så vackert det lät! Efter ett tag dök även Tina och Tessan upp och förgyllde vår afton. Tyvärr var det flera av klasskompisarna som inte kunde komma pga sjukdom, men vi som var här hade väldigt trevligt ändå.
Tiden bara sprang iväg så strax efter elva fick vi ett ryck och drog till stan. Dock så bangade de andra så det var bara Tina, Tessan och jag som drog in.

Väl framme vid T-centralen kände alla tre ett stort behov av att få urinera, så vi sprang bort till tiokronors-toaletterna.
När vi sedan var tillbaka på perrongen så såg vi att vårat tåg kom inrullandes. Snabbt som bara den sprang vi på, trots att de andra två var osäkra så lyckades jag bestämt övertala dem om att vi var på rätt tåg...Fail! 
Vi skulle ju sitta på rödalinjen som skulle ta oss till Östermalmstorg men istället var vi  på grönalinjen igen och hamnade nu i gamla stan. Som tur var stod ett tåg inne precis när vi kom fram så vi kastade oss över till andra sidan av perrongen och gick på det tåget. Fel igen, fortfarande gröna linjen och nu hamnade vi istället i slussen!

Slutsats: fulla tjejer bör inte åka tåg, så enkelt är det!
Till slut hamnade vi på rätt linje iaf och vi kom till östermalmstorg som planerat. Dock så var klockan redan ett vid det här laget så det kändes väldigt onödigt att betala typ 200 spänn för att bara va på sturecompaniet i två timmar. Vi får då den brillianta idén om att gå till spybar som har öppet till fem!

Till en början var det rätt segt där eftersom folk inte kommer dit förns efter tre då alla andra ställen stänger. Men vi hade det bra och ännu bättre blev det sen när folket sedan rullade in.
Har ingen aning om hur det kom sig, men vi hittade ett  gäng grabbar som vi seda hängde med resten av kvällen. Vi kan kalla dom Babyface, Carlos, ryska ubåtspojken och jonas. Vi va ju inte heller sena med att tacka ja till att följa med dem på efterfest sen vid karlaplan.  Only god knows why, men så fick det bli. Vid halv åtta fick vi ett ryck och drog därifrån och med ömmande fötter ( hade mina nya skor på mig!)  lyckades vi hitta t-banan. Haha, det värsta är att folk som var ute den tiden va på väg till sina jobb, och vi va på väg hem efter en jävligt lång, men rolig natt. Vi måste sett rent ut sagt förjävliga ut, stackars dem som såg och hörde oss haha.

Känns bra att jag mötte min mor halv nio i dörren då hon skulle ut å hämta morgontidningen som hon skulle läsa till frukosten. Själv däckade jag full och sliten i min säng och sov två timmar innan jag vaknade av att nån jävel ringde på hemtelefonen.  Gick då upp å la mig på soffan och där spenderade jag resten av dagen i fosterställning under en filt.

Men tack för kvällen tjejer, det gjorde vi bra!


R.i.p?

Åh, jag blir så ledsen.
Min älskade Mac dator har typ dött!
I fredags la den bara av och sen dess har jag inte kunnat starta den igen.
Hoppas verkligen den går att laga!
Håll era små tummar är ni snälla.
Tack på förhand.


Är så sjukt jävla omotti!

 
Här har ni ett stycke energiknippe!
Energiknippe, säger man ens så?
Hmm, blir till att googla det.


Välkommen att beskåda plugghörnan min!

Dags för sista spurten, sen blir det till att göra sig redo för kvällens bravader!
Puss!


BroccolihjärnanräjhiloccorB

Den muntliga examinationen gick bra idag, tror jag. Det kändes helt okej i alla fall. Lyckades öva in det jag skulle säga en kvart innan vi började haha. Det kallar jag engagemang och bra planering av studierna. Men seriöst, jag pallade inte. Har så mycket som snurrar runt i huvudet när det gäller min individuella tenta som ska va inne nästa fredag och jag har knappt kommit igår med den. Alla dessa grupparbeten har tagit all min energi.

Lyckades ge min lärare ett gott skratt idag iaf. Tror även att jag lärde henne ett nytt uttryck.
Vi hade en rast emellan redovisningarna och jag typ halvligger med min korta överkropp över bänken då. Utan att jag märker det lyckades jag sucka. En sån där hög suck som verkligen visar hur uttråkad och trött man är. Anna, du vet vilken jag menar. Det var den beryktade sucken!
Härligt nog sitter min lärare bredvid mig och hör detta.

Läraren:
Är du stressad, tycker du det är jobbigt med allt?
Jag: Nej nej, det är lugnt
Läraren: Ja men vad är det då?
Jag: jo, men asså det känns verkligen som att jag har fått broccolihjärna
Läraren: Hahahaha, Va? Va fasen snackar du om?!
Jag: Jo men asså det känns lixom som att det är nått som håller på att svälla över här inne ( pekar på huvudet). Det är lixom inte bara luft som det brukar kännas som i vanliga fall.
Läraren: Ja men gud, så brukar jag känna! Det är som att nått nästan håller på att pressas ut ur öronen, hahaha!

Haha, tror jag skaffade mig lite pluspoäng där för att väga upp min taffliga insatts under redovisningen genom att bjuda lite på mig själv och mina funderingar (<-- Huh?!) . Men eftersom jag inte ens har myntat det uttrycket så fick Elin Reling ta över sen å förklara innebörden av broccolihjärna. Jag orkade inte helt enkelt, jag satt mest å väntade på nästa suck.

Förövrigt, märker ni hur transkriberingsskadad jag är? Har gjort återberättelser av konversationen i två inlägg och fler lär det ju bli. Härligt!






Imorn gäller det!

Nu har jag och Elin har fixat å kopplat. Det kan inte bli annat än bra!
Imorn är det detta som gäller hos mig. Hoppas det är många av klassisarna som kan komma.
Annars får väl Elin och jag yla för oss själva.

Väl mött!


Trött tjej, hej!

Åååå, varför är det så mörkt ute?!
Å varför regnar det?!
Å varför får jag inte ligga kvar i sängen?!
Å varför har jag fortfarande ett mystiskt blåmärke under högerfot?!
Många frågor, inga svar...

Sitter här och käkar frulle. Ska till skolan å träffa min lilla grupp kl nio, sen vid tio har vi extra seminarium som pågår till kvart i elva. Efter det har jag "håltimme" fram tills kockan ett då vi har muntlig examination. Vi ska redovisa våra grupparbeten.. Jag har verkligen inte övat på det alls, men tänkte gå igenom det lite nu.
Får ta det på talang annars å ordbajsa lite haha.

Aja, smell you later!

Bara för att lugna Anna

Jag är här nu och jag är är för att stanna!



Tills nästa bloggpaus dvs, men jag meddelar ju självklart när jag är tillbaks igen isf! ;P

Åååh, så jävla snuskigt!

När storebror var här hemma igår så ringde C och berättade världens skabbigaste grej.

Hon och hennes jobbarkompis var ute och åkte i bilen här om dagen. Helt plötsligt började det lukta grillat och rätt var det är så hade hennes bil börjat brinna där framme.
Så igår så hade hon lämnat in den på morgonen för att kolla upp vad som var fel. Sedan runt lunchtiden så ringde bilgubben till henne.

Bilgubben: Jadu, C. Sitter du ner?
C: Ööh, va?
Bilgubben: Jo det är så att jag har tittat lite i din bil här och jag undrar en sak.
C: Åkej...?
Bilgubben: Jo jag undrar, bor det mycket råttor i ditt område?
C: ?!!?!?!
Bilgubben: Jo du förstår, när jag öppnade upp å kollade i din bil så hittade jag ett råttbo i motorhuven. Den har nog bott där ett tag, har lagt dit både kottar å stenar å annat. Och förmodligen så har den bitit på nån kapel och sedan fattat eld...


Så det var alltså den som hade brunnit och sedan luktat grillat. Asså fattar ni hur skabbigt det är, haha!
Och hur länge har inte råttisen bott i bilen lixom?! Fy fan asså!!
Hahaha, jag ryser av bara tanken att jag åkte i den bilden för nån vecka sen. Undrar hur C känner sig, haha!



Bra tidsfördriv

I väntan på att filmerna laddades igår när jag skulle transkribera så hann jag måla mina naglar.
Här är resultatet.


Ryssnaglarfrågetecken


Tittut, lilltummen min!


WESTLIFE!

Känner att jag spårade lite kanske, men det tog ju så lång tid.


Fattig tjej, hej!

Kände att jag behövde ta en paus i mitt pluggande så åkte upp en sväng till Vby med mammi raul.
Mitt mål var att köpa mig ett par skor som jag gått å kollat på ett tag. Istället kom jag hem med två par skor och en tom plånbok. Men jag är nöjd! Nu har jag något fint att ha på fötterna på fredag då jag ska ut med mina klasskompisar! Jag längtar massor, fredagen är ljuset i tunneln just nu. Vi ska börja kvällen hos mig med mat och singstar, sedan får vi se vars vi hamnar och hur kvällen slutar :)



"Dom är bra såååå Earnie Raul-style!!!" 
(Visst är det så man som storbloggers uttrycker sig om sina nyinköpta grejer?!)


Nu får vi bara hoppas att jag kan hantera att gå i dem. Det jag är mest nöjd över är ändå att med dessa på behöver jag inte höra Sarah som ständigt säger: - Sträck på dig Elin!! Du måste sträcka på dig!!
HA, nu är det slut med det. 

Sarah har så mycket regler när det gäller mig. Bland annat så har hon bestämt att jag inte får tugga tuggummi när vi går ut, eller vid alla tillfällen när alkohol är med i bilden. Hon tycker nog att jag ser ut som en liten fjortis som står å snaskar å smaskar. Och det värsta är nog att det stämmer.
En bartender på Limmowitch frågade en gång när jag va där om jag inte mådde bra.
- " Jo, vadårå?", sa jag.
- " Ja, men du sitter ju här helt lugn på en barstol å så tuggar du inte på tuggummi", säger han då.
Sedan erbjöd han mig en shot för att få igång mig.
Snacka om att man har varit där för mycket då om han lyckats lägga märke till en sån grej, haha!
En bra sak över detta förbud är iaf att mina kinder mår väldigt bra. Jag har en förmåga att bita mig i dem när jag tuggat tuggis, men märker det ju inte förns dagen efter, haha.

Nepp, nu blir det till att göra lite nytta istället för att sitta här å gagga.
Tjipp tjopp!



S E R I Ö S T ! ! !

Att transkribera kan ju va det tråkigaste som finns. Det känns som en enda lång kräkning faktiskt.
Har suttit i typ en timme nu och försökt få en av tre filmer att spelas igenom från början till slut för att sedan kunna sätta igång på riktigt å verkligen studera fanskapet.
Tror ni inte att datorn dör då? Självklart gör den det!
 Åh, jag hatar Jonas dator!! Plus att man kan inte skriva på den heller för han saknar ju skrivprogram på den, varför är en stor gåta för mig! Och spaceknappen funkar ju inte så närmanskrivertypmailellerpåfacebookserdetutsåhäriprinciphelatiden.
Borde va glad att jag har fått låna den så länge, men inte just nu faktiskt. Blir till att plocka fram förstoringsglaset och transkribera på min lilla dator nu. Önska mig lycka till!




Släner in en bild som jag tycker är passande just nu. 
Jag gör tydligen ett försök till att se arg ut. Ser mer retarderad om jag får säga det själv.