Don't Bring Flowers After I'm Dead



Han är så jävla bra!

Jag är minsann inget girigt fruntimmer!

Eller?


Jag hann få en bild på tårtan som jag och anna bakade i lördags, innan den försvann ner i våra gap. Haha, för oss fem som var där det tog det ca 10 minuter att svulla hela denna skapelse. Då hade vi ju även fått i oss en rejäl korvmåltid bara några minuter innan.
Mmm-mmm-mmm, Smarrigt men mättande!


Tonight is the night



Ikväll blir det utgång med brudarna, men först ska jag, kusinerna, Elin samt lillebror avnjuta en delikat middag här hemma! Det blir pastasallad med korv till eriks förtjusning. Han gillar ju korv den där killen! Sedan har jag och anna även bakat en smarrig efterrät, med temat "nytänkande" vi får se hur resultatet blir!
Kanske slänger upp en bild på mästerverket. Kanske inte. Time will tell.
NU ska jag iaf gå och göra mig lite vecker!
Puss


Tagga till för fasen!


24 + 2 dagar


Mmm, se så fräsig man kan va fast åldern har ökat en aning...

Helgen var toppen. Hade grillpartaj i fredags endast för min ära. I lördags grillade vi hos kusinerna och i söndags drog jag och mina vänner till lövsta för att grilla korv och fira mig på min födelsedag. Har fått massor av fina presenter!
Tack alla mina söta vänner. <3






Guess who's back, back again...

God morgon god morgon mina söta lovebirds!

Solen skiner och jag känner mig rätt nöjd nu när huvudvärken försvunnit i takt med att frullen har landat i magen. Häärligt!

Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig för igår stod jag ute hela eftermiddagen i spöregn och det var ju mindre mysigt.

Nu har jag kopplat på min stegräknare, är med i nån jäkla tävling på jobbet... mot min vilja! haha, alla som känner mig vet ju att jag inte är den mest perfekta promenadmänniskan direkt. Och det hjälper ju inte att min stegräknare suger och hoppas över steg.. men nu har jag funnit en ny plats för den.. i strumpan! hoppas på bättre resultat idag!

ooops, gotta go!

Puss <3