Superhuman

Jag har fått den här låten på hjärnan.
Jag lyssnar sönder den totalt. I
 love it!
<3

You´ve been puffed!

Ja, nu har det gått några dagar sedan jag publicerade ett mycket givande och intressant inlägg här. Jag förstår att ni har saknat mina makalösa inlägg, men under denna vecka har jag haft noll inspiration till å skriva what so ever. Har varit halft deprimerad och sjuk så har spenderat min tid på soffan.

Men nu är jag tillbaka, glad som en lärka, dock så är mitt huvud är några kilo tyngre än sist. Tror helt ärligt att det är små gubbar som har byggt upp nån form av snorfabrik i mitt huvud. Så nu sitter jag här å funderar på hur jag ska kunna få bort den, så snabbt som möjligt. Nån som har nått bra förslag?!

Anawaaays. Var inne på allas vår vän facebook för en stund sedan. Jag har blivit puffad?!
Japp ni hörde rätt.. inte pokad, utan puffad! Det var P som hade ”puffat” mig. Härligt, kanske är jag inte bortglömd trots allt..

Förlåt för detta otroligt ointressanta inlägg, men ikväll ska jag ut med Sarah så förhoppningsvis så har jag mer skvaller att skriva imorn!

Barn är ju för härliga!

I fredags berättade Gun något som lilla Natalie hade sagt till henne.

N: " - Nån dag ska Hampus komma hem till mig och då ska vi hånglas!"
G: " - Eeh..Jaha, hur gör man då rå?"
N: " - Jag tar på mig en klänning å sen är vi kära..."
G: " - Jasså tycker du om Hampus?"
N: " - Nej. Jag är KÄR i Hampus!"

Åh, jag bara smälter när jag hör sånt här! <3

Haha, skönast är ju att hon bara är 4 år och har redan snappat upp ordet hångla! Det skall börjas i tid, jo jag tackar!

Ibland har jag bara ett starkt behov av att dra kortet och jag gör det så bra!

Precis innan middagen, då jag låg som allra skönast på soffan å bara powernapade lite så vaknade jag av ett samtal från min kära Angie Falangie. Det var evigheter sedan vi verkligen hittade på något och jag var inte sen med att tacka ja till att följa med henne på en lättare shoppingtur. Jag njöt varenda sekund då jag fick dra kortet, dock så mådde plånboken mindre bra, Haha, men skit samma, ibland har jag bara ett starkt behov av att dra kortet och jag gör det så bra! ( kanske lite för bra ikväll dock?!, hmm...)

Hur som helst, jag har nu berikat mitt liv med ännu mera grejer, hela 7 st om jag ska va ärlig! Förstår faktiskt inte hur jag klarat mig utan dem hittills i mitt arma liv, haha.

Är nästan lite glad för att min cosmin inte sitter brevid mig i denna skrivandes stund, för hon hade börjat skälla på mig nu när jag erkänner att 6 av dessa sakerna var smink!! Haha, i vanliga fall när vi går å shoppar försöker hon att hålla mig borta från sminkavdelningen eftersom jag har för mycket av den sorten bland mina ägor..
Hennes regel är i princip att jag får inte köpa nått nytt förns jag använt upp något av det jag redan har.
Tyvärr var hon inte med denna gång å kunde därför inte stoppa mig... ;)

Anywaaays, detta är vad jag köpte:

Brunt glitter! Lim för att fästa glittret. En sommar ögonskugga! Nagellack i lovely colors!
En bra penna som jag tror starkt på!


Asså, antingen blir den gröna en riktig hit eller så ser det väl ut som en sjuk nagel, haha. Mamma hade tydligen grönt lack en gång i tiden och morfar ville seriöst ta henne till doktorn å undersöka nageln då han trodde att det var inflammerat..haha, say whaaat?!


Såhär går det när man beställer kläder på fyllan! Man får dem hemlevererade av Angie Falangie och man minns knappt hälften av de man skickat efter, haha! Men jag e nöjd så nöjd! Vägra variera i färgerna för övrigt?!
Köpte det rosa linnet med tryck idag dock, älskar det! Fick ett sånt vitt i julklapp av lillebror!





Förresten, kul att jag bakade en ny kladdkaka till fredagsfikat imorn och den blev inte alls lika fin som den förra. Aja, skit samma tanterna lär nog svulla ändå, haha.



Kvinnor hör upp!


Jag tycker det är dags att vi planerar något storslaget inom snar en framtid, för så här uttråkad får man bara inte vara.
Vi måste se till att hålla dessa stingslighets känslorna något sånär i schack!
Är det bara jag som känner detta? Visst, vi har ju alltid kul oavsett vad vi gör, men det var länge sen vi hade sådär extra roligt! Nyår gills ju inte direkt eftersom ingen av oss minns den kvällen, haha.
Nä, jag känner att det vi behöver just nu är något att se fram emot.
En rejäl fest, ett äventyr, ja nu säger jag det.. Vi behöver ett veckoslut tillsammans!
Kan vi inte åka på en kryssning lr åka tåg till ööh, säffle? Ja va fan som helst..?


Do you remember all our glory days?!



Är ni med mig, eller är ni mot mig?!


Se upp i backen!

Tuudiluu!

Har precis kommit hem från jobbet. Är så sjukt trött i huvudet efter denna dag asså. Ibland är det bara för mycket barn och för mycket ljud i min omgivning... Meeen, jag älskar de små liven trots allt! :)
Jag tror föräldrarna gillar mig oxå för idag har tre stycken sagt att de är så glada för att jag stannar kvar å en ville till å med ge mig barnvaktsjobb när jag börjar plugga.. Häärligt! :D

Förmiddagen spenderade vi med alla våra 29 knoddar i pulkabacken å fasen va kul de va. Haha, jag hade lika kul som ungarna å vi sprang upp för backen å for sedan ner som blixtrar. Gick suuuper-snabbigt som lilla Sanna sa :)

Nu känner jag dock att det är dags att ta en powernap, måste ladda mina batterier för jag ska nog leka med min kära Tinalajnen ikväll.

Tjipp å puss <3

Sugar sugar.....

Det är inte helt ovanligt att man får genomgå stora prövningar i sitt liv, det ska tydligen vara bra för människan sägs det.
Ens karaktär och självdiciplin sätts verkligen på prov och det gäller att finna den bästa möjliga lösningen. Efteråt kan man känna att man vuxit som människa.

Jag genomgår en sådan prövning just i denna skrivandes stund.
Under kvällen har jag bakat en stor och väldoftande kladdkaka. Jag har dock inte brytt mig så mycket om dess närvaro, förns nu det vill säga. Min mage kurrar, skriker efter något sött och mättande.

Men! Kladdkakan är förbjuden frukt eftersom det är meningen att jag ska ta med den till jobbet imorn och bjuda mina kära kollegor. Förstår ni hur lockande det är att gå ut i köket å bara ta en liten bit.. eller kanske två, två små i sånna fall?! Men jag måste försöka hålla mig. Åh, jag bara måste! Vore så pinsamt om det redan saknas bitar när jag ska servera den imorn..

Nej jag måste stilla mitt sockerbehov, ska fasen ge mig ut på jakt i köket å leta reda på något substitut för kladdisen.



Min specialare slår aldrig fel i fikarummet!




PS. Till min käre RaulTee vän som behöver påminnas om en sak:
DU ÄR JU MIN SARAH TEEEEEEEEE, mitt lilla engelska dancing beee! Så ändra tillbaks för fan!

Skrattdamp!

Hahaha, såg precis den här videon. Jag skratta så det svartnade för ögonen och jag trodde även hörseln var på väg att försvinna ett tag för det brusade så i mitt huvud. Orsaken till bruset visade sig dock bara vattenkokarn som mamma satt precis satt på, haha.
För övrigt så skulle jag fan inte banga på att delta i denna lek, tänk va kul  Så jävla ful blir man, haha! Dock så lär det ju kännas rejält i ansiktet om gummibandet åker upp mot ögonen lr liknande. Hah, smällar man får ta antar jag?! :P

Käre Ulla och min föralltigaste Cosmin Twin, kan detta vara nästa steg här i livet efter vår
"tejp-på-näsan" fas?!

Nu har jag galen kramp i magen efter allt skrattande. Härlig känsla må jag säga, säga! :D

"Det som göms i snö, kommer upp... i mitt rum?"

Nu har det väl ändå slagit slint i min skalle!
Igår slutade jag klockan ett och efter jobbet åkte jag till vårdcentralen för att ta blodprov. Tyckte det var dags nu, jag har ju trots allt bara haft remissen i ett år typ :P Men bättre sent än aldrig som man säger!

Hur som haver. Efter min enorma blodförlust så var planen att jag skulle åka hem till Sarah Teee och leka med henne, men jag hade fått nån slags idé om att jag skulle hem å städa rummet istället?! Gjorde ju aldrig det söndags så tyckte det va lika bra å göra det igår när jag ändå var ganska positivt inställd till saken. För ni som känner mig vet ju att ett sånt här starkt behov av att städa som detta får jag ju bara en gång var 3:e år ungefär, haha!

När det gäller städning är jag väldigt bra på en sak iaf och det är att ta fram alla sakerna från hyllor, lådor m.m och bilda ett enda stort KAOS. Sedan när alla kläder, grejer å grunker ligger i utspridda högar på golvet så hinner jag i princip bara ha gjort fint på ett ställe igen och det är då det slår till. Den där enorma tristessen. Jag blir som en liten unge och gör allt för att undvika att återgå till städningen. Rummet ser ut som om det gått igenom 7 svåra krigsår, men jag väljer då istället att stänga dörren och gå därigfrån, haha. Inget som varken jag och inte mins min mor uppskattar, men vad ska man göra? Skulle kunna jämföra min tristess med gap-å-skrik-sjukan som sune lider av. Det är enda botemedlet är att fly!

Mitt liv är ett slagfält då jag väl tar på mig städrocken

MEN! Igår, hör å häpna så fullföljde jag mitt städande och jag tröttnade aldrig. Jag hade sån sjuk överskottsenergi så jag tyckte nästan att det var kul! ( Sa jag verkligen det där högt?!)

Mitt i allt letande kan man finna bland de mest ovärderliga sakerna man äger. Det gjorde jag! Här ser ni min underbara näsflöjt. Endast de mest musikaliska här i världen kan spela denna flöjt. Det är väldigt få män som ger sig in i leken att ens påbörja detta instrument, då man måste göra flera saker på samma gång (det är ju enligt forskning inte männens starkaste sida). Man ska blåsa ut luft i både näsa och mun samt sedan reglera tonerna för att skapa den ljuvaste musikalstyckena på denna jord.
Vill ju inte skryta, men min gode vän Elin och jag anordnade en konsert i Globen för nått år sedan och på inte mindre än 47 minuter så var det slutsålt. Yeeey, baby!

Om ni vill så kan ni köpa vår skiva, näsflöjts klassiker vol.1
( Do you want to buy our cd? Great! It´s called "noseflutesckassics vol.1" )


Kvinnor, känner ni igen detta vackra smycke?
Frågan är, vem är det som egentligen bör ha det nu? Är jag fortfarande den stolta ägaren sedan Finlandskryssningen 08?
Jag utmanar er nu, försök att ta det ifrån mig. Tina, jag vet att du är busig, gör nått wild and crazy så kanske även du får ha denna läckra länk runt armen ;)


Så till sist, äntligen färdig!
Blev dock lite besviken över att rummet såg lika dant ut efteråt. Asså det är ju fint å så, men jag har ju fortfarande samma gamla grejer på samma plats, där de stått sedan urminnes tider, haha. det är nästan så att jag hade förväntat mig att mitt rum skulle förvandlats helt, som om jag deltagit i room service lr något liknande, men icke!
Men men jag är nöjd och nu kan jag påbörja ännu en omgång med operation fyll alla tomma ytor i rummet med grejer"

Puss Heeey!
<3

Söndag

Jag sitter här med datorn i knät och tittar samtidigt på Lets Dance. Jag känner mig pigg. Fan, ovanligt pigg å fräsch må jag säga för att vara slutet på en helg. Det är  ju trots allt den beryktade ångestdagen, dvs söndag, men jag känner mig lugn och fin för det.
Kan bero på att det är första helgen på länge som jag inte har gått ut på krogen lr festat på annat sätt. Är jag  sjuk kanske ni undra? Nej så är inte fallet. Jag har stannat hemma av fri vilja,  har verkligen inte känns något som helst behov av att gå ut å festa och bli sådär härligt full. Det har bara kännts jobbigt om jag ska va ärlig och det är väl bra att jag kan känna lugnet ibland oxå :)  Haha, känner jag mig själv rätt så lär väl törsten komma tillbaka igen runt onsdag eller något :P

Åh, jag ät uttråkad.....
Tror faktiskt att jag ska gå ner och röja lite på mitt rum, kan ju vara ett bra tidsfördriv för att lindra denna tristess :P

Förlåt för ett väldigt tråkigt inlägg mina vänner.. men som sagt helgen har ju varit rätt äventyrslös :P

Två Noll Noll Nio

I år ska jag:

Ta tag i mig själv. Känner att det är dags nu, jag är mogen att möta mina rädslor. Har beslutat mig för en grej och ni kommer bli så stolta. Om inte, så kommer jag bli det iaf. Jag hoppas det funkar. Bara tanken på att behöva ta tag i det skrämmer skiten ur mig. Men nu är det fan dags! Ut med det gamla, in med det nya!

Körkort Jag ska verkligen anstränga mig och satsa på att skaffa körkort. Jag har som mål att ha det innan jag är 25 och tro det eller ej, det är inte långt kvar!

Äta upp mig. Fortsätta i samma takt att äta upp mig och bli tjock.. jag jobbar på saken som ni säger.. dock så går vi ju åt olika håll i våra mål till beach 09 haha!

Till sist. Om jag lyckas med första (och tredje punkten) så hoppas jag att jag med stor och stark röst kan säga att även jag har stake nog att sätta mig på ett flygplan och åka på en utlandsresa. För så här kan det ju bara inte fortsätta.. Det enda som erbjuds i mitt liv i resväg är Kryssningar ( INGET ONT OM DEM! haha ) och ett veckoslut på någons landställe i skogen. HA my ass att jag ska nöja mig med det! Håll i hatten tjejer, nu jävlar!


( Faaaan hoppas jag klarar detta.. känner att min vilja är starkare än mitt mod. Munnen pratar mer och fortare än vad min hjärna hinner tänka efter vad den faktskt säger å lovar..jiikes!)

Året var 2008 och jag inte hade stake nog att sätta mig på ett flygplan!

”Nytt år.
Nya Utmaningar.
Fler äventyr.
Det skall festas och livet skall verkligen levas.
Förändringar skall ske både här och där.
Jag är redo för vad som helst men en sak kräver jag...

...Att jag får uppleva allt detta med mina bästa vänner!”

Ja så löd mina önskningar/planer för 2008- det randiga året. Jag kan nog påstå att jag uppyllt det mesta på min lista här ovan. Men jag varnar er, här under följer en lååång berättelse om mitt år så se till att ha mycket tid över , haha.

Nytt år: Ja det säger sig ju självt, det blev 2008

Nya utmaningar: Efter nyår fortsatte jag att jobba på förskolan med alla mina gullepluttar. Att jobba på hösten och vintern är sådär lagom härligt och jag funderade i princip varje dag från november till februari på varför jag stod ut med att vistas ute i regn, snöslask och stormar. Men så kom våren och mina tankar om att sluta var som bortblåsta. Jag blev istället påmind om att jag har det mest perfekta jobbet, ever!
Jag var ute hela dagarna och lekte med barnen, gick på utflykter och hade vattenlek på gården. När föräldrarna kom och hämtade sina barn på eftermiddagen satt jag där lite lätt solbränd och med fräknar på kinderna, medans de va likbleka efter 8 timmars arbete på kontoret. Då kände jag mig nöjd. Men all denna förtjusning över mitt jobb beror ju förståss endast på om solen är framme och belyser mina vår/sommardagar. Och eftersom den är rätt sällsynt i detta land så hoppas jag innerligt att denna vår blir totalt regn fri så jag har en ännu bättre grund till årets sommarbränna, haha.

Jag har även haft lite mer personliga utmaningar och jag tycker att jag har gjort en hel del framsteg, har bara en liten bit kvar sen är allt toppen i knoppen!

Fler äventyr: Ja under denna kategori får jag väl lägga alla resor vi gjort ( Innom vissa gränser eftersom jag är en tönt som inte vågar flyga)
  • Den 9/2 åkte vi till Linkan och firade vår kära Svanelands 20 års dag. Hej och hå, vilket galej! Vi förfestade på stengatan sedan drog vi ner till the city å festade på Platå. Goda drinkar slank ner i strupen och glada i hatten blev vi!
  • Sedan i skiftet mellan februari/mars så åkte nästan alla tjejrena på en kryssning till Helsinki med Tinas familj + 2 andra familjer. Många var vi och fasen va kul vi hade. Det är en resa vi sent kommer glömma, även om Tina och jag helst skulle vilja radera vissa saker, haha! Aldrig någonsin har jag sjunkit så lågt (incident hipphoppare, ifall någon skulle glömt?! Inte, nehe.. Typiskt :P ) som jag gjorde denna resa, och jag har ingen vettig förklaring till det. Haha, vill gärna skylla på drinkarna som Kenta fick mig att bli kär i, rena giftet. Så här i efterhand kan jag ju konstatera att jag var som en besatt jävel. Men en jävligt snygg sådan, haha! Men Tina, vi har lärt oss en läxa.. Iaf så har jag gjort det... ( får vi hoppas, haha)
  • Rådet drog på Hattfest i Eskilstuna med Jullan den 29/3. Vad ska jag säga, vi visade vår rätta sida och folk älskade oss! Fast att döma av alla kort från toaletten och de glada skratten som jag så hjärtligt minns så älskade vi oss själva mest!
  • Sommaren spenderade jag genom att åka några vändor till landet för där vankades dans på Hedesunda och annat ståhej! Anna du har väl inte glömt Rosboda dagen?! Jag åkte även till Båstad en vända med familjen för att dämpa min sorg över att jag inte hade stake nog att sätta mig på ett plan och åka med mina lovebirds till Magaluf. Deras resa kallar jag för : Ett av mina största nederlag i mitt liv hittills, top 10. Min resa till båstad kallar jag bara plane and simple...
  • Och så till sist, vår senaste båttrip som tog oss till Tallin. Denna gång var vi nästan en samlad trupp bland flickorna som åkte, samt lillebror, Erik och "deras" vänner och sist men inte minst min faster och farbror. Plus en annan familj. Så denna gång var vi ett ännu större gäng! Vi hade så himla kul, alla mina favoriter var samlade! (Enkvisten jag saknade dig dock, nästa resa ska du med!!) Viktigast av allt med denna resan var ju såklart att Anna fyllde 20 år och det firades stort! Jag och Tina hade innan resans färd gått igenom våra tidigare erfarenheter av kryssningar och visst klarade vi oss galant från att sjunka lågt denna gång.. dock så var det nog vi som var busigast iaf, man kan ju inte riktigt lära gamla hundar att sitta, visst Tinalajnen?! ;) .. och såklart majsan får vi inte glömma, inte helt oskyldig hon heller ;) Summan av kardemumman på denna resa: Jag träffa Patte och blev visst lite betuttad!
Det skall festas och livet skall verkligen levas:
Hahaha, ja vad ska jag säga. Detta är väl den punkt som jag har använt flitigast under 2008. Har varit ute och rännt var å varannan helg, oftast på samma ställe.. Eller okej vem lurar jag, typ Alltid på samma ställe. Men jag har älskat det! Det är väl där jag har samlat ihop mitt harem av män, haha! ;) Fan, jag vill inte ens veta vad de som jobbar där tänker om oss.. Fömodligen så älskar de oss för att vi får deras ställe att gå runt, visst tjejer?! ;)
Tänker ta mig friheten att tala för alla mina flickor när jag säger att vår största kärlek under detta år har varit "Gunillas". Där har Gunilla, Morfar och Farfar sett till att föda våra hungriga, samt något en aningens för berusade kroppar med pommes stripes, hamburgare och en jävla massa dressing! Gunillas ii våra hjärtan

Vi har som sagt haft en hel drös av roliga fester/utgångar, men tänkte nämna några som aldrig bör glömmas:

  • Garbo med Anna, mor och faster- härligt att se da gamla gamarna hänga ute på krogen haha
  • Vi kan kalla den för medelmskvällen, haha!
  • MIDSOMMAR på landet!!!- den bästa årstiden!
  • Sarah Tees 20års fest- KAOS!
  • Mr.Fit hos VWH
  • Kungsan/6juni- vem kan glömma min Horseshow på spånga station?!
  • Halloweenfest på Karlbergs slott, Heta Officierare, röda strumpbyxor och ett monster!
  • Sarah Tee och jag var på vårt hak, men mer intressant var efterfesten i Årsta haha
  • Och såklart den sista, Nyår! -Hej jag höll på att ha ihjäl Ronja, haha!

Förändringar skall ske både här och där.
Jag vet inte vad jag ska skriva här.. allt ovanstående är under denna kategori, haha.

Jag är redo för vad som helst men en sak kräver jag...
Säger som min faster: ”- jag kräver mycket, men jag får mycket oxå”
Jag har fan haft ett toppen år, 2008 var bara uppvärmningen, haha.. fast jag kanske måste tagga ner lite inom vissa områden, lära mig känna lugnet lixom :P Men som det varit/ är hittills så är jag en uttråkad själ som väntar på att ännu en roliga händelse ska ske bakom nästa hörn!
Är ni med mig eller är ni mot mig?!



Eeeeh, va hände?

Nu har det fan skett.. Nytt år, nya tag...

Jag ger mig in i blogg världen igen.  Om det så  visar sig  att det bara är för denna afton så känns det väldigt bra. Jag känner att insperationen är på topp! Fantasin flödar och magen kurrar. Ja, jag är tillbaka...

Imorn börjar jobbet igen och det suger. Jag har verkligen hunnit vänja mig vid denna slappa livsstilen jag levt de senaste 16 dagarna. Har sovit som en prinsessa fram tills tolv om dagarna och vaknade jag innan dess så gick jag aldrig upp innan 10 av en ren principsak. Jag har ju varit  ledig för bövelen!

Jag har kunnat leka med mina vänner varje dag och det har varit superduper. Men måste erkänna en sak. Känns bra att vi återgår till våra dagliga sysslor för som det är nu så har vi verkligen ingenting nytt att säga varandra. Älta samma sak i all ära, men nu måste vi finna nya saker att berätta om :)

Vi har även hunnit med att festa lite, mina babes och jag. Festa, det är nog det vi gör bäst, vår hobby skulle man kunna säga.
Tina och jag har en annan hobby oxå. Vi kan kalla dem för mannsfolket. Det har gått så bra för oss att vi har startat en kurs ( inspirerade av färjan!) som består av 5 timmars teori och en utekvälls praktik där vi lär alla vilsna kvinnor hur man fångar sina drömmars man för kvällen.( Vi själva har ännu inte hunnit gå kursen om hur man fångar dem för alltid)   Men tids nog skall vi lyckas, för Tina och jag har absolut DET och lite extra ;)
S. T är en som har deltagit i denna kurs utan hennes vetskap och oj vilka framsteg hon har gjort de senaste månaderna!

Vill till sist skriva om min sista dag här i frihet, den har varit skit!
Börjar dagen med att jag sätter mig å börjar skicka efter bilder på fuji, 475 st för att vara exakt (ska göra ännu ett fotoalbum) Visst det tar typ evigheter, men helt seriöst jag satt i fucking 3 timmar å sen när det nästan var klart...Ja vad händer då? Jo, då segade internet och allt låste sig!  Jag blev asförbannad och ville bara gråta..
Sen skulle jag  beställa biljetter till chris Brown åt mig och några av flickorna, men icke! Allt var slut!

Nu ska jag avsluta men vi kanske hörs nått mer inom en snar framtid... än är inte året eller bloggen slut.

Vill även hälsa till Tina för hon e den första som läser detta ( har tvingat henne).. -HEJ Tina!! <3