The First Kiss, mmm-mmm-mmm!


 For a kiss to be really good, you want it to mean something.
You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air.
You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to.
Cause when you find that right person for a first kiss,
it's everything.


All I wanna do is find a way back into love

Det här inlägget är till min älskade vän Juli-A-Annars.

booys


Jag förstår precis hur du känner. Förvirrad å tankspridd.
Fast det är bättre att ha upplevt det än inte alls, visst?

Men vad som än händer här i livet med pojkar och allt så är en sak säker i alla fall.
Vi ska alltid vandra hand i hand, Du & Jag.

Älskar dig vännen!
<3


You´r bringing sexyback


Shit asså, tänk att det som jag och mina vänner har gått å väntat på i över ett halvår har nu faktiskt hänt.
Justin Timberlake har hänt.

Mina förväntningar inför gårdagens konsert var sjukt höga och det går inte med ord att beskriva hur bra den var. Den var inte ens i närheten av mina förväntningar, den var tusen gånger bättre! Hela dagen gick jag runt med lite pirr i magen, som ett barn på julafton kände jag mig. Innan vi åkte till Globen satte vi oss på Nivå 22 för att ladda ordentligt. Efter en timme satt vi på tunnelbanan som förde oss mot Globen. Det var hur mycket folk som helst, och vi inser snabbt att toalettköerna kommer vara milslånga. Så in i Globens centum for vi för att leta efter en toalett. Någolunda snabbt och smärtfritt var även detta avklarat. Det var dags för oss att gå in i The Globe. Trots den långa kön så gick det väldans fort att komma in.

Han är så sjukt jävla bra, en musikalisk gud asså
.


Vi hade väldans bra platser och så fort HAN kom in var det bara att ställa sig upp och dansa till de ljuva tonerna i över två timmar. Man stod där å försöka ta in allt på samma gång, musiken, showen, stämningen i publiken och Justin såklart -Magiskt-

Timbalands uppvisning var oxå sjukt bra. Jag tyckte vi skrek som töntar, men killarna bakom oss var fan snäppet värre haha. Underbart!
När det sedan var dags för allas våran favoritlåt, Sexyback tog axeldansen över våra kroppar. Haha, fy fan va kul vi hade! Och satans varmt var det oxå, men oj vilken stämning!

När sista låten hade spelats och Justin hade sagt hejdå till oss, kändes det nästan sorgligt.
Det var över, men jag ska minnas denna kväll så länge jag bara kan. Det är lätt den bästa konserten jag varit på!

På vägen hem försökte vi att sammanfatta våra intryck av kvällen med bara ett ord. Men det gick fan inte.
Ta alla bra ord och gör det till ett, då har du min sammanfattning :)


Justin t

Helt jävla Amazing!

<3


Hänga i öltältet och håna moppepojkarna

Den senaste tidenhar jag gjort detta :

Onsdag 13/6
Elin tog studenten! Med champange flaskor runt halsen och ett glatt humör stod hon där på sin skolgård och var nu äntligen precis som oss andra, dvs Arbetslös. Välkommen ut i livet kompis! Haha.
Jag ,Ulla och Sarah hade fått äran att åka med på hennes flak. Och shit va kul det var! Aldrig någonsin har jag varit så dränkt av alkohol. Det var som att man stor i en dusch av öl å cider, unerbart! Haha, efteråt när vi klivit av flaket kände man sig inte så snygg dock. Genomblöta kläder och stelnat hår som man nästan kunde bryta av var min nya look.
Väl hemma var det bara till att kasta sig in i duschen och göra sig till människa igen för att sedan åka till Elins mottagning. Där satt vi resten av kvällen och njöt av maten å alkoholen. Vissa mer än andra, haha. Kvällens skönaste lirare var ju lätt Elins morbror Johan. Inte många som känner behovet att sjunga gospel lika starkt som honom, haha. ?Hossianna davidson? ( stavas?!)

Lördag 16/6
Jag åkte med Elin och hennes familj till deras landställe. Det var väldans trevligt. Lillebror Erik sa inte så mycket, men de gjorde inget för minsta lillebror Emil pratade lika mycket som ett helt fotbollslag, haha.
Väl på landet åkte vi till en park där det var körstämma, massa folk och musik. Men asså seriöst, vad var de för musik? Inget som man hade hört innan iaf. Vad hände med alla svenska sommarlåtar man sett fram emot att yla med i?
På kvällen var det meningen att vi skulle in till den lilla byn? igen för att hänga i öltältet och håna moppepojkarna som inte kom in. Men så blev icke fallet, det var totaldött överallt. Hittade inte ens något tält.
Så vi åkte tillbaka för att spela kort och sånt istället. Jag vann, thank you verry mutch! Nybörjar tur kanske ni vill påstå, skicklighet vill jag gärna säga att det är ;)

Dagens jobbigaste var allt vi åt. Har nog aldrig mått så dåligt som denna kväll, vi tryckte en chipspåse på en kvart, åt middag fem minuter efter och kämpade sedan i oss en proppfull godispåse. Om jag hade gett mig ut för att bada hade jag sjunkit direkt ;P

Det får va nog nu för denna gång!    Puss <3

Blond?




You Are a Strawberry Blonde



Men see you as flirtatious, but they also see you as a challenge

Because you're totally fearless and carefree

You've got the lightheartedness of a blonde, with the attitude of a redhead

How Blonde Are You?



Haha, åkeeej!

Imorn är det Elins tur att ta studenten! Så nu ska jag gå å lägga mig, gäller att ladda batterierna tills utspringet och flaket.

Puss på er!

Hon var precis så som en farmor ska vara


En ängel flög förbi

Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende, på vår jord
Som en sol som värmer oss
Och som en himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende, med en tro
Att kärleken är



Ulla
och jag hörde denna låten i bilen tidigare ikväll. Det var typ en av våra favvislåtar förr. Tyckte den ska vara med här nu med tanke på vad som hänt idag. Ullas framor gick bort imorse efter en tids sjukdom.
Lilla farmor
.
Hon var precis så som en farmor ska vara. Hur genom go som helst och alltid beredd på att förgöda en med saft och bullar när man kom på besök.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Men när sånt här händer börjar man ju tänka på livet å allt. Det är rätt underligt asså. Fast jag tänker inte sitta å va filosofisk nu, för sånt blir jag bara knäpp av.
Men en sak är säker iaf. Från å med nu ska jag bli bättre på att höra av mig till min mormor och morfar. Man får ta vara på den tiden man har tillsammans.


Oj, va jag kommer sakna denna söta lilla vithåriga damen.

RIP Lilla Farmor
<3


Idag får Ulla ALLA mina kramar



Sommar, sommar å sol!

Denna helgen har mest bestått av solande. Har ju varit helt underbart väder så jag har kastat mina mjukisar åt sidan och bytt ut dem mot min soloutfit :) Har lyckats jobba fram en bra bränna hittils så är rätt nöjd. Idag tog jag ledigt dock och parkerade mig i soffan istället. Va ju tvungen att komma ikapp med lite tv tittande oxå, nu när man e ledig igen haha

Men jag har ju inte bara solat såklart. Har även hunnit med Svanelands studentmottagning i fredas och efter det gick Sarah Talls, Elin, Sofie och Tina hem till mig för att spela ett spel som heter Så det kan låta. Otroligt härliga toner kraxades fram under kvällen.

På lördan var det Martin Talls tur att fylla år och det firades i lövsta med fylle-lekar på fotbollsplanen och sedan chill vid stranden. Kan någon svara på frågan varför polisen envisades med att hänga vid oss i typ en halvtimme?
Hej, vi är alla över 18! Snacka om att de var kvällens partypoopers!
Vår present till Talls var iaf den bästa! Bakismat i en knallenpåse, haha. OCH så fick han en godis jojo såklart!
Vid halv ett var det tid att dra sig hemmåt och Sara följde med å sov över. Mycket trevligt, vi fick äntligen tid att snacka igenom våra senaste bravader!  Har gått alldeles för länge sen sedan sist!

Puss i påsk!


Chill på strandbadet

Jag och Elin drog till strandbadet nu på kvälenl. Vi tog en filt å parkerade oss på en perfekt plats i gräset, mitt i solen. Najs. Jobbigt dock att en barnfamilj satte sig mindre än två meter bakom oss. Men jajaja.
Elin hade tagit med sig saft till oss som hon för övrigt av någon annledning envisade sig med att gömma i en plastpåse. Till å med när hon skulle hälla upp i glasen. Det såg smått kul och skakigt ut varje gång det var dags för påfyllning. Ångrar dock att jag drack för blev kissnödig efter att ha varit där i tio minuter typ :P

Vi underhöll oss med att kolla på folket som var där. Fanns det något snyggt? Nej! Bara skumma , gamla och väldigt håriga typer, haha. Vi spelade även kort och lyssnade på musik.
Kan meddela er övriga i Rådet att jag spådde Elin igen och även denna gång så skulle hon gifta sig med
" Team Ni Vet Vem " You are meant to be kompis ;)

Haha, kvällens skummis var ju verkligen den skäggiga mannen som joggade förbi oss 6 gånger under de timmarna vi satt där. Fattar inte att han pallar, haha. Vi försökte ta en bild på honom, men han va för långt bort.

När solen gått ner och allt folk hade gått hem kände vi att det var dags förr oss att sätta oss i sanden. Shit, va härligt de va att gå barfota i den. Mmm-mmm-mmm!

Juli-A-Annars kom å hälsade på oss ett tag oxå. Vi kollade på kort från i tisdags och hjälp va rädd jag blev när bilden på mig å gamligen i bögtältet kom upp..haha, snacka om omatchande par ;)

Men men, allt gott har ett slut och så även denna kväll. Myggen anföll oss, saften var slut , Jullan-gullan började frysa å gick hem. Jag ringde å fixade så att taxi a la mamma skulle hämta upp oss.

Under tiden satt jag och lekte i sanden. Gjorde ett ansikte, ett litet konstverk skulle man kunna säga.
 Fast Elins sandtavla var mycket snyggare!

E den inte snygg så säg?!


<3

Tisdagen den 5:e juni

Hej jag heter Elin och jag är galet nöjd med denna kvällen!

Denna kvällen i kungsan en stor succé, precis som jag och Ulla bestämt!
Elin och Ulla började kvällens festligheter med att gå på studentmottagningar. Där grundades det bra med mat och alkohol. Gratis e gott, haha. Väl framme i kungsan var jag självklart den enda som behövde visa legg när vi skulle in på området, fast jag är äldst!. Fuck off asså, haha.
Hur som helst. Först gick vi runt på området och vart vi än vände huvudet så träffade vi någon som Juli-A-Annars känner. Detta fick oss andra att inse en sak, vi måste oxå skaffa fler kompisar! hahaha
När första ölen hade sänkts var det dax för en ny. Denna gång gick vi till ett annat öltält. Detta kom att bli vår hållplats de kommande timmarna eftersom där fanns kungsans hetaste bartender. Hej å hå, han var fiiiiin!

Där stod vi iaf å spanade å såg allmänt snygga ut. Helt plötsligt kom det fram en man som undrde ifall han fick stå å röka vid vårat lilla bord. Men vi behövde inte va rädda att han skulle stöta på oss, för han var ju faktiskt tokbög som han så fint sa. Haha, shit vilken skön lirare.
Sedan lockde han dit tre andra typer som va lika underliga dom. En av dem va väl cirkus 40 bast men stötte på mig iaf. Haha, oh but no thanks!
Nu så här några dagar senare har jag funderat på en sak. Jag minns att det var väldigt mycket män i detta tältet och jag tyckte att alla tittade på oss. Shit dom vill bli våra vänner tänkte vi å garvade. Men så har jag nu i efterhand som sagt ett svagt minne av att bögen sa att " ni vet väl att ni står i ett bögtält?" HAhaha, va nog snarare så att dom undrade varför vi stod där å hängde å därav detta stirrade.. Haha, men kul hade vi och det fanns ju bara två skäl till att vi stod där egentligen. Bartendern och alkohol.

Till slut begav vi oss ifrån dessa människorna och hittade istället Juli-A-Annars kompisar. Jag och Ulla satt med dem i ca fem minuter sedan blev vi så rastlösa. Så vi gick för att kissa å sen drog vi ut på eget minglande. Shit va bra vi var! Räckte med att vi bara tittade på någon så började dom prata med oss.. Eller så var de väl snarare så att vi trodde dom ville ha kontakt med oss å då gick vi fram för att presentera oss. Haha, låter komplicerat kanske men det funkade ju.
Träffade två skåningar med en mystisk vän. Dessa ville att vi skulle följa med till båten Patricia, men vi kunde ju inte lämna våra vänner så Ulla fick Karatefyllakillens nummer. När vi lämnat dem gick vi för att spana på bartendern, men dom hade stängt :(
Vi gick då två meter å sedan hade vi hittat ett nytt gäng som faktiskt bad att vi skulle sätta oss å prata med dem, haha. Visst sa vi å slog oss ner vid deras bord. 20 minuter senare var det bestämt att vi och resten av våra babes skulle hem till Pappa Henrik på efterfest i Bromma. Haha, stackars Juli-A-Annars vänner som ville att vi skulle åka med dem, men blev dissade för okänt mansfolk.
Men kanske ska nämna att det enda skälet till att de okända vann äran att umgås med oss var att dom hade alkohol att bjuda på, haha.

Sagt å gjort, efter tusen år av väntan på taxi så befann vi oss sedan i lägenheten i Bromma. Där var vi flickor fast bestömda att Torgny Melins skulle spelas i högtalarna. Sedan var det bugg i vardagsrummet å dans på balkongen som gällde. I kylen väntade ett flak öl och detta blev kvällens andra Gratis är gott. Runt tre tiden var det dax att tacka för oss och vem vet. Kanske möter vi dessa boys å festar igen, haha.

Kvällens Tok-Bästa. Säger bara Team Anan-As, babe! Elin <3 Ulla

Kvällens Mest Irriterande. Toalettkön och att jag var tvungen å visa legg, men inte någon annan.

Kvällens Hur Tänkte Vi Då? När vi gick in på toaltetten på efterfesten för att ringa Karatefyllakillen.

Kvällens Snällaste Killarna Som faktiskt betalade taxi och bjöd oss på alkohol

Kvällens Bög Jag minns inte vad han heter, men vi kan kalla honom för Anton.
" Får jag röka här vid er?. Ni behöver inte va rädda, ska inte stöta på er. Jag är Bög så de är lungt. Jag jobbar med gamlingar. Äääsch, min pojkvän har jag skickat hem, man vill ju va för sig själv en stund. Vet ni en sak tjejer? Ni är så hiiiiimla gulliga. Puss på kinden. Ni vet att ni står i ett bögtält va?. Ååh, är det cider, får jag smaka? ( Hjälp!) Meeen heeeej tjejer är ni kvar?. Puss på kinden, ut å ragga snygga killar nu "

Kvällens Glittrigaste De två killarna, eller de kanske vill att man säger tjejerna? Haha, hur som helst var de klädda i sjukt freaky kläder å var jättesminkade med olika färger å massa glitter!
Dom höll med mig om att glitter är Livet! Haha.
" Men gumman, du har ju lite glitter hääär iaf "
haha, blev så ledsen när jag såg att dom hade så mycket med glitter i sitt smink än va jag hade. HAhaha, vilket problem man hade :P

Kvällens Heting Bartendern!! Utan tvekan :)

Kvällens Svinigaste Nämner inte vem, vad eller varför. Men några råkade visst få med sig lite färdvätska ideras väskor på vägen hem från efterfesten, haha.

Aja, det var en sjukt kul kväll iaf! Måste vi göra om snart kompisar!

Måste bara tillägga att redan kl halv tolv dagen efter
ringde en av dem å ville att vi skulle komma å dricka
champange å spela minigolf med dem, haha.


Puss puss <3

HAHAHAHAH!

Fy i faan va jag diggar dessa grabbarna. Helt störda asså!




Full rulle

Den här veckan har varit så himla rolig, men jag har varken haft ork eller tid att blogga om vad som hänt.
Tänkte att jag ska skriva om Rådets studentskiva och deras studentdag i ett senare inlägg. Finns så mycket att berätta om juh :)

Igår var jag på farbror fläskkorv med dagisbarnen. Det var rätt kul, dock så blåste det stormvindar å de va ju lagom funny. Men aja, det var en trevlig dag. På kvällen kom Elin och Ulla hit. Vi pratade om allt som hänt dagen innan sen satte vi på en film och somnade inom fem sekunder. Utom Elin då, hon var en tapper kämpe och såg hela filmen! :D

Ikväll ska vi nog dra till Kungsan å dricka öl eller nått :) Vi får se vad som händer å fötter.

NU ska jag ut i solen å bara må bra!  Puss heeeey