Dagens låt

Svenne Rubins - Folköl och Dunkadunka
hahahaha!



Denna låt tillägnar jag Anna.
Motivering: Fick sånna nostalgiska minnen från Hedesunda i somras när jag hittade denna, hahaha!
Och bara för att du är bäst!!
Flarne och Arne = "En själ och två snoppar" ;)
<3

bara en sak till...

Måste bara berätta vad vi gjorde idag.
Vi hade något som heter "gulsippsloppet"(?!) för barnen på dagis. Det är vår egna variant av Vasaloppet, haha. Detta anordnades alltså ute på ängen, utanför dagiset. Kan ni se det framför er, ca 50 ungar mellan 1-4 år som springer runt efter varandra som galningar i en stor cirkel. Ja, vi på småbarnsavdelningen hade ju våra små knoddar i vagnarna, så blev mest träning för oss fröknar som va tvungna att dra runt dem, varv på varv. Kämpigt värre!
Alla barnen hade även på sig nummerlappar så man skulle veta vem som hade vunnit efter alla 1000 varv som de stolt berättade att de sprungit ( yeah right ).. Ja, det var just det, dom sprang. I vanliga fall så brukar det ju vara snö den här tiden på året, så då är ju skidor en självklarhet i denna tävling. Men så var det inte idag. Nej på fötterna hade de sina springskor, men i händerna höll de ett fast grepp om stavarna. Haha, ja, de var absolut nödvändigt att stavarna skulle vara med, det var ju ändå en skidtävling trots allt.
När alla barnen hade gått i mål, fröknarna var slut och regnet började falla blev det dags för ännu ett viktigt moment i loppet. Varm blåbärssoppa och kex, mmm-mmm-mmm!

Aja, ville bara berätta detta. Det var så sjukt kul å se alla trollen springa runt som dårar, haha. Och söta va dom oxå! =)

Oooh, jeees!

Imorn bär det av! Är så sjukt taggad inför kryssningen. Känner mig som ett barn på julafton, haha.
Hoppas jag har lyckats packa ner allt jag behöver ha med mig bara, blir lite jobbigt annars om jag typ glömt mitt legg lr så, haha.

Aja, ska sova nu.. Men vi hörs boys and girls !

Krambanan!

Dagens låt




R?det
There are six BILLION people in the world
More or less
and it makes me feel quite small
But you're the one I love the most of all

I have the time of my life!!

Jag känner mig bara så jävla nöjd just nu.
Why?

För det första:  Anna har blivit utskriven från sjukhuset och är på bättringsvägen. Hipp hipp hurra för det!!!

För det andra: så känns det så himla bra på jobbet. Jag trivs som handen i handsken(?!)

För det tredje:  Jag har så sjukt kul med mina vänner på helgerna!

Sist men inte minst : På torsdag kl fem lättar vi ankaret. Då ska jag och girlsen åka på en 36 timmars kryssning till Helsingfors. Haha, jag försöker dock ignorera de fakta om att vi faktiskt ska bo i hytter som befinner sig under bildäck!, men det är ju där allt partyfolk befinner sig och det är där vi hör  hemma, haha. . Bara vetskapen om hur kul vi kommer ha gör att det är  sååå värt att bo där nere!
Annars så har ju Sarah Teee för övringt lovat att sitta redo med flytvästar om stormvarningar kommer visa sig. Haha, men jag antar att de enda ostabila på havet kommer vara vi flickor som flänger runt  på båten och inte lär det bero på nångra höga vågor :P Nää, redan vid middagen lär alla bli väldans "over the top", som vi brukar säga säga.
Fast kan man egentligen förvänta sig annat då bufféns motto tydligen är att man får äta och dricka i obegränsade mängder?!

Jag känner på mig att det kommer bli en storartad resa och jag är så glad att jag fick ledigt. Hoppas verkligen att Anna mår så pass bra att hon kan följa med oss oxå.. Jag lovar dig gullet: "Jag ska va din barnvaaakt! " haha!

Alla som ska med vet ju vad den stora kryssningsfrågan är. Vem skall lyckas i år? Tina och jag har redan våra planer, haha. Och det kommer nog bli en jämn fight om jag känner oss rätt, " alltid intresserade" hahaha!

Åh, vad jag längtar till kryssningen!!


För att sammanfatta mitt tillstånd just nu: I have the time of my life!!



.....


Jahapp.. Nu ligger hon med syrgas oxå...

Jag vill bara Kraaaaaaama Dig!!

Jag har ont i hjärtat. Nej jag är inte sjuk igen. Men jag har ont utav oro. 

Min älskade kusin Ulla ligger inlagd på akuten sedan två dagar tillbaka. Hon har  körtelfeber .Sägs det iaf. Läkarna vet inte säkert om det är körtelfeber så nu har dom börjat ta nya prover för att va på den säkra sidan. Men hon kan iaf varken svälja eller andas ordentligt. Och idag har hon tydligen blivit värre, har nästan 40 graders feber.
Jag får så ont i hjärtat när jag tänker på att hon är så dålig. Hon ligger där med dropp, mår bajs och får bara  ta emot besök några timmar om dagen. Inte ens hennes mor får va där tjugofyrasju som man brukar säga säga.

Åh! Jävla skit.. kan hon få bli frisk eller?

Jag ringde henne igår och jag blev så ledsen när jag hörde den svaga rösten i andra änden. Men det försökte jag dölja för na. Hon orkade inte prata alls, så vi gjorde som så att jag pratade å hon lyssnade. Funkade fin fint. Haha, tills hon blev för trött för att höra mitt babbel oxå, då la vi på.

Tror jag ska slå henne en pling lite senare för att säga att hon är bäst å att jag tänker på henne :)

Ulla, du är verkligen mitt allt, älskar dig så jävla mycket!!!

Jag vill bara åka dit å Kraaaaaaama Dig!!
<3


Fredag. Härliga fredag!

Ikväll blir det utgång med flickorna. Så det ska va! Men tyvärr ligger Ulla hemma i sängen med körtelfeber. Stackars krake! Hoppas hon mår bättre till nästa helg, för enligt rykten så blir det fest på stengatan i linkan. Woho!

Har även frågat om ledigt inför kryssningen som vi ska åka på. Jag hoppas verkligen att jag kan få ledigt, men såklart finns det saker som krånglar. Så alla vänner, håll tummarna!

En sådär halvkul sak som hände igår va att jag mötte J vid parken. Han kom där gåendes med sitt dagis, å jag mötandes med mitt. Å hur fan såg jag ut då? Jo, där stod jag helt röd om kinderna å snorig efter en skogsutflykt.
Med den satans fula dagisjackan och leriga byxor. Hett värre! När han hade gått förbi vände jag mig om å tittade efter honom länge. Fan! Jag blir alltid lika förvirrad och saker kommer upp i mitt huvud igen när jag ser honom. Sånt som borde försvunnit för länge sen. Jävla känslor att hålla sig kvar. Att en människa kan påverka en så mkt fortfarande. Det är helt sjukt!
........Men jag tror faktiskt inte att han såg att det var jag. Lika bra det.
Aja, what can i say.. Bajs?

Krämbanän!