Burn baby burn! - Disco inferno!

Ah, ha, ha, ha, stayin alive, stayin alive!

disco

Wohoo, nu är det äntligen dags för Disco fest hos Sarah Teee!
Ska bli så jäkla kul! Dessa temafesterna sker alldeles för sällan.

Ikväll ska jag gå in i taket mina vänner. Nån mer som är på?! Haha


Måndag, Tisdag, Onsdag,..... SUCK!

SUCK, ÄNNU EN  MÅNDAG

Det känns som att den här veckan kommer bli väldigt lång å jobbig. Bara pisstider på jobbet och ungarna går mig på nerverna. Blir ju inte bättre av att det börjar bli svinigt kallt om dagarna och vi vistas ju ute i minst 5 timmar, every fucking day. Nej nej, jag är inte less på min vadrag... Men mitt ljus i denna mörka tunneln är trots allt fredag. Underbara fredag! Då är det en planerad utgång av majsan som gäller. Hon har samlat ihop folket från kräftskivan somras, det ska bli väldans kul att träffa dem igen och framförallt att få kalasa ordentligt.

Sammanfattning av helgen dom gått

Fredag: Jag hamnade hos Svaneland med Ulla, Elin och Tina. Vi hade ett SATC-maraton och till det hade Svaneland och Tina fixat lite tilltugg. Två stora fat med hur mycket morötter och gurkor som helst, samt två goda dipper (?!) Smarrigt! Vi hade iaf hur mysigt som helst, pratade om gamla minnen och längtade till alla kommande festerna som vi ska gå på. Svanelands pojkvän har lovat oss en 80-tals fest i slutet av november och det vore ju bara sjukt kul! Alla minns vi ju min och brors 80-talsfest och hur bra var inte den på en skala?! ;) Den är fortfarande omtalad, haha. När Jag, Ulla och Elin gick hem sen på natten så snöade det :) Så den första snöbollen är kastad, på Ulla för att vara exakt  ;)

Lördag: Åkte till farmor och farfars grav. Alltid lika fint att vara där, i mörkret och hur mycket ljus som helst som lyser upp marken. På kvällen kom Elin och Sarah Teee över. Vi kollade på film och chillade. Det blev en lugn och oäventylig kväll helt enkelt. Men det kan va rätt skönt de me ibland :)

Söndag: spenerade jag på soffan hela dagen.

Tack för mig. PussHeeej
<3