Igår. Idag. Imorn. Övrigt.

Igår
Igår så var jag hemma hos D å kollade på film. Det var sjukt länge sen jag träffade honom, bergis 2 år sedan. Så med all rätt kändes det lite konstigt först, men det var faktiskt väldigt kul å träffas! Vi satt å pratade gamla minnen medans vi väntade på att filmen skulle bli bränd. Vi ringde dit S oxå, å han var den samma som alltid. Haha, många skratt blev det iaf. Har glömt hur sköna lirare de är asså :)


Idag
Jahapp, så idag är det valborg asså :) Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men vi börjar iaf med middag här hos mig. Rådet + mina föräldrar + ullas föräldrar + 4 andra kompisar till föräldrarna. Mycket päron med andra ord. Men vi käkar å sen flyr vi fältet, haha. Snäll mamma e som låter oss få lite mat här hemma istället för att vi skulle försöka ge oss på å grilla. Hoppas S blir bättre till kvällen!! Jobbigt med allergier å sånt.

Rådet goes "Svylle Svin" !?


Imorn
Åka till Suss å baka? Beror på om jag pallar trycket å om jag ens har lust. Är väl mer det sistnämnda som får avgöra saken. Är ju inte som att hon ligger högst på min prioriteringslista nu för tiden. Jag tar ingen skit längre och tänker inte nånsin gå tillbaka till det stadiet då folk bara utnyttjar min snällhet å gör som de själva vill. Lovar saker å sen ställer in 2 sek innan man ska ses. Å där står jag med hakan nere i marken å får finna mig i deras val. Och tänk att jag ändå förlät dem. Vilken sucker jag var..


Övrigt
Blr lätt att man kommer å tänka på hur man haft det med vänner å så tidigare i livet, när man träffar dem igen några år senare. Jag är verkligen inte den jag var för ett år sen. Men då trodde jag att jag hade " the time of my life", att de jag umgicks med var mina bästa vänner och jag skulle aldrig hitta några bättre än dem. Men livet förändras och man får vara med om mycket. Och det som jag trodde var riktig vänskap, vara bara ett falskt skådespel eller nått liknande. Åkej, det kanske är lite överdrivet, men det var iaf så det kändes. För exakt ett år sedan var detta den jobbigaste perioden på länge i mitt liv. Lögner, skitsnack och total utfrysning.
Alla bara försvann.
Men vet ni vad? Det var de bästa som kunde hänt mig. Och ärligt talat så är jag tacksam för att det hände. För jag blev starkare som person och jag fick äntligen vara den jag faktiskt är. Börja leva livet helt enkelt.

Och vad är det bästa av allt?!

Jo, det faktum att jag träffat människor som faktiskt vet vad riktig vänskap är och jag har fått äran att ha dem som bästa vänner - underbara Rådet!

Tack för att ni finns i mitt liv!
Stunderna med er är höjdpunkterna i min annars rätt så trista vardag. Men bara att sitta å stirra in i väggen kan bli sjukligt kul när man umgås med er. Fråga mig inte varför, det bara är så. Och alla våra upplevelser å minnen är bara för kul asså! Ni får mig alltid att må så himla bra och tror inte jag har skrattat eller gjort så mycket knäppt förut somjag gjort med er. Om jag mot förmodan skulle befinna mig i en depp period så är ni snabbt där å muntrar upp mig. Räddar mig så att jag slipper sjunka längre ner i deppträsket. Även om jag kanske har haft en förmåga å dra ner även er den senaste tiden. Ber om ursäkt :P
Det kan va svårt att ens hitta en vän som har det lilla extra, men jag måste haft en nedrans tur asså. För alla i Rådet är guld värda och jag kan inte tänka mig att leva utan någon av er.
You are stuck with me forever, så det är bara att gilla läget kompisar ;)


TACK för att Ni är just dom ni är och för att Ni finns.
Ni är utan tvekan mina änglar !!

En hälsning till Ulla innan jag avslutar detta;
- " 165 BP! Det är går på repeat som i en tecnovideo, Eeeeiiio eeeeio ääiiiooo. 165 BP! "
Love you! <3

Puss puss

- "Hej du är 14 och får inte vara här inne!"

Asså S E R I Ö S T...! Hur jäkla förkyld kan man bli på en skala mellan 1 - 27 !?
Nyser typ stup i kvarten å snoken rinner som bara den. Haha, va väl för nått halvårsen som jag och min käre RaulTeee vän försökte forska i vart snoret kommer ifrån.. Vet inte om vi fick nått direkt bra svar.. Men en sak är säker iaf, Jag och S.Tee är lika klaka, hahaha!

ATJOOOOO! 24 nysningen för idag, imponerande Elin!

Ska be att få meddela att jag är typ tebax igen, glad å jättekonstig precis så som det ska va! :)

Har varit på utflykt med mor nu på förmiddagen, först var vi i nån skum affär vid willys. Sen åkte vi till H-by gård å gick å handlade mat. Fråga:  Är det helt nödvändigt att fyra killar står å plockar upp varor i samma kyldisk, medans kassa kön är tio meter lång?! Snacka om bra placering på arbetarna.. haha

Efter handlandet var det dax för drickaaffären, vår bäste vän! Mamma lämnade mig där inne ensam i några minuter och fast jag fyller..ööööh, 22 frågetecken om mindre än två veckor å har totalt rätt å vara där, så känner jag mig helt utstirrad. Haha, som att  - "Hej du är 14 och får inte vara här inne!" Hahaha, tack då ;)

Jaså, nu ringde E å sa att det är staden och uteservering som gäller i eftermiddag. Visst, jag bangäs inte!
Måste fixa mig nu så see you suckers !

Puss puss <3

Nostalgitrippar är inget för mig

Asså förlåt. Nu har jag dragit ner även E i deppträsket. Hon kom hit efter skolan för att muntra upp mig.
Hon försökte med allt, skratt, kramar, klädprovning, choklad å godis. Inget hjälpte.
Men sen bestämde vi oss för att hyra film efter middagen. Så jag begav mig in i duschen först, för jag vägrade att gå utanför dörren med mitt totalt osnygga hår. Fåfängt jag vet!
Men hör på detta; med nytvättat hår å mätt mage begav vi oss till preem, å jag var typ glad !
Väl hemma hos mig igen kollade vi igenom alla mina fotoalbum, å då hamnade jag på botten igen. Nostalgitrippar är inget för mig. Sen så blev det dax för filmen. Man kan ju tro att vi skulle må bra av filmen, lite dans, en otroligt het hunk, lite kärlek men icke!
När mindre än halva filmen hade gått så befann sig E i mitt träsk av depp. Hahaha, fy fan va patetiska vi är! Tänker inte ens berätta om vad våra klagoämnen handlade om.

Men E, förlåt för dagen. Hahaha, det är allt jag kan säga! Men gillar dina försök att rycka upp mig iaf! Love yah! <3

Ge mig sol, ge mig kärlek å ge mig lite hopp. Det är allt jag begär.

Svylle svin på valborg?! Vilka är med mig?! Räck upp en hand!
Det vore ett tillstånd vi alla kan må bra av att befinna oss i enligt min mening, haha!

Imorn ska jag på en intervju på ett dagis. Hoppas hoppas!

Ska bli normal igen nu. Jag lovar! :)

Puss puss <3


Deppträsk suger


When it hurts to look back,
and you're scared to look ahead,
look beside you;
and your bestfriend will be there..

All kärlek till Ulla
<3

Pratade med Ulla förut å berättade om mitt deppträsk. Visade sig att även hon befinner sig där.
Så för att jag inte skulle sitta hemma i min ensamhet kom hon på sin cykel för att hämta mig. Det var dags att ha snack med vår kärlekscoach. Men tydligen så ska det inte ske förns på lördag enligt faster, för då ska vi kratta?!
Men hallååå, vi kan inte vänta tills på lördag för att klara upp våra liv!
Så detta fick alltså glassen att rinna över struten.

Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta. Men plötsligt satt båda med tårar som rann ner för kinderna helt okontrollerat och vi blev så chockade att vi garvade samtidigt. Jag som trodde att tårar skulle lätta, men icke.
Känner fortfarande olyckan som ett moln hängandes över mig.
Dramaqueen? Yes I am.
På väg hem fick jag åka på brorsans moppe. Det var kul, men inte lika uppskattat som att åka på Ullas pakethållare.

Att hon hämtar mig på cykeln bara för att jag ska få titta på tv å deppa hos henne
kallar jag riktigt kärlek!

Ska avsluta med att citera Ulla.
" - Men Elin, vi har ju iaf varandra"
Ja Ulla, det har vi å tur är väl det! Hade fan gått under utan dig annars!

Puss å god natt


Galet depp asså!


B lämnar mig å staden på torsdag :(
Fuck, jag som gillar vetskapen om att han är i samma stad som mig. Bara 45 minuter ifrån mig.
Vi som skulle ha biodejt juh. Nåååh! Vill ju att han skulle komma på min fest å allt. Men ska fan få honom att åka ner hit då.. Men ofta att han gör det.
Får väl hoppas att vi kan hinna ses innan han drar iaf, det om han "har tid" dvs. Tid my ass, vi om några har väl massa tid om dagarna. Ibland uppskattar han inte min snällhet, jag är för bra för honom helt enkelt. Å det vet han om, för det har han sagt, haha.
Jag vet att han är skum, men man måste lära känna honom för att förstå sig på honom.
Fast ibland gör inte jag det heller asså. Aja hoppas vi ses igen iaf... I'll be missing you...

There goes my Per...

Alla jag tycker om försvinner, Story of my life.
( Menar dock inte att jag är kär i honom, man kan ju tycka om någon sjukt mycket iaf. )

<3

Meen nåh!

Nej usch, nu fick jag fan ångest över mitt tidigare så otroligt tragiska inlägg. Ber om ursäkt, haha!
 
Puss å god natt, min hals har fått fnatt!

Väntar fortfarande...


"  När Grisen Kalvar, Vaknar Gässen "

När fan ska det ske?!
Seriöst det här är fan illa, haha





Shit vad söndagar ger mig ångest.
Inte för att jag har nått jobb eller så att gå upp till imorn, men söndagar är bara Ey Okej!
Känner mig konstig i halsen, bajs oxå. Jag som precis sa till min familj, "Peppar peppar ta i trä", att jag har typ världsbäst immunförsvar eftersom jag umgås med folk som är sjuka stup i kvarten, men jag mår som en prima ballerina. Men det fick man ju äta upp fort. Men kan ju passa på att må lite dåligt nu i veckan. Haha, kan jag få lite uppmärksamhet å bli ompysslad av mor min .. Fast hon pysslar ju om mig väldans mycket iaf, så ska ju inte klaga :)

Vet inte varför men det känns som att jag har nån svart klump inom mig, nått som gör ont och jag vet inte vad det beror på. Jag tror inte att jag är ledsen över nått, men har samma känsla jag hade för några månader sedan. Då jag mådde piss å var heartbroken.
Å det är inge kul ska jag säga er. Det känns precis som att jag skulle bara behöva sätta mig ner å gråta, över allt. Lixom rensa ut det som tynger mig.. Va de nu är. Min framtid i allmänhet bergis. Haha, shit va lost jag är ibland asså. Förstår om ni inte förstår hur jag menar, är van vid det :P
 
Men jag är ju sån, går å grubblar å tänker en massa, bygger på ett berg med känslor som jag inte visar utåt. Å sen brister allt och jag mår jättedåligt. Allt är pest å pina. Men man gråter lite, sitter å lyssnar på depp musik å sen är man redo för världen igen. Känner att det är nära å brista snart. Som tur är så händer inte detta så ofta, bara några gånger om året om ens det. S.Teee brukar bli så rädd för mig då, för jag blir tydligen helt konstig. Haha, men det bjuder jag på :P

Shit va jag skriver värsta deppigt å tråkigt idag. Ber om ursäkt! Men känner att jag raderar inte detta utan låter de va kvar. Man kan ju inte alltid va på topp!

Fan min hals är irriterande!

Nää, nu ska jag gå å sova, så glömmer vi detta å vaknar upp till en ny dag imorn!  Vi ses babes!

Puss puss <3


 Best I'll Ever Be, är typ en av de bästa låtarna jag vet. Jag säger det om nästan all musik, men ändå. Denna är jag väldigt svag för. Kan bara lyssna på den vid vissa tillfällen, annars kommer den förlora sin "braighet"

I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I'm fading away
But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping that you'll sneak in my room

So I wait and I wait
And I run old scenes through my tired head
Of the days we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be


I miss you
I miss talking all night long with you
And I need this to find a way to your home
My love can you hear me
Have I been hoping loud enough, wishing hard enough
Can you see me when I'm asleep all alone - alone

So I wait and I wait
And I run myself in the same old circles
I sit and I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be

Can't keep my hands from shaking
Stumbling through the wreckage again
But you're gone

<3

Faster = Ullas och min kärlekscoach

Shalla laalaa laaaa..

Har egentligen inget att skriva, men gör det ändå. Det är ju ett bra tidsfördriv.

Jag är hungrig.

Är helt slut som en strut. Jag och mamma har varit på IKEA hela dagen med storebror och hans flickvän. Dom ska tydligen flytta ihop idag, värsta kul juh!  Är så glad för hans skull, han har verkligen hittat en toppen tjej! :)

Haha, var hos Ulla igår kväll. Vi satt å pratadade med faster innan hon skulle åka till jobbet. Hon berättade om att "på hennes tid", när hon var ung å levde livet, hade hon minsann inga som helst problem att skaffa en pojke. Hon fick de hon ville ha, bara sådär! Hon gjorde alla flickor avundsjuka när hon lyckades bli tillsammans med stammis ställets ( som hette B2?! 2B, haha! )  hunk nummer ett. You go girl! Men det är ju tur att hon även gjort några snesteg bla med ? I cut my hair, only a little? snubben, haha! Shit, va jag och Ulla kände oss deprimerade å ensamma medans faster mindes tillbaka. Bajs å blä, haha.

Iaf, faster ska bli min å Ullas kärlekscoach, gå runt med våra foton i plånboken å om hon hittar nån snygging ska hon dela ut kortet till honom. Haha, fan jag bangar inte på den idén. Hej jag är desperat!? Närå, så farligt är det inte, men rätt knäpp grej å göra. :P

Men Ulla, snart borde det väl ändå bli vår tur att lyckas med kärleken?!

För övrigt så hade jag värsta härliga drömmen inatt, säger bara;
Mmmm-mmmm-mmm, han ÄR Het!
Tänk om de kunde bli han + jag & en ask choklad!?

Then I would be in heaven <3

Måste bara säga att jag träffade min gamla " bästis" på IKEA. Kändes jättekul å se henne, men även lite konstigt. Har ju inte träffats eller hörts på ett halvår typ. Men efter 5 minuter så kändes det som vanligt, som att det var igår vi sesast umgåts. Vi ska träffas på torsdag, så ska bli spännande å se om hon ringer på onsdag som hon sa. :)

Nepp, dax att hitta på nått annat!
Puss heeej!



Tror jag har fått polio!


Shit, nu har jag varit dålig på att blogga igen. Men har inte haft tid nu i veckan för har ju fixat å trixat en massa med presenten till S. Så där har ni min braiga ursäkt!

S fyllde förövrigt 18 år igår, grattis grattis vännen!!! Men bara så du vet; Du kommer alltid vara
"Lillen" ändå ;) Tack för den jätteroliga festen du hade igår, blev ju superduper!
Och du va kvällens drottning ;)
Själv mår jag som jag förtjänar idag och det är ju ... Underbart! Eller?
Har haft lite väl dåligt balanssinne under dagen om jag ska va ärlig, men de bjuder vi på!
Lite besviken på att B inte dök upp igår dock. Men va fasen det gör inget, jag hade ju så kul iaf! Lärde mig samiska å grejer, haha. Vi var många som inte orkade åka hem igår så vi däckade i sängar som fanns att erbjudas. Hade världens minsta musse pigg täcke så fick ligga som en köttbulle de få timmarna jag sov. På morgonen va de städning som gällde å sen fixade jag tacostallrikar till folket, oj så snäll jag är!
Frulle i vardagsrummet och skönheten & Odjuret på tv, kunde ju inte va bättre! Väl hemma igen la jag och ulla oss på soffan å bara dog ett tag.

Hur som helt, tack igen S! Det var så kul, får göra om det snart! Haha




Har glömt å skriva om förra helgen. På fredan var det kalas dags för mig, Juli-A-Annars, Linda och Majsan.
Ulla som oxå skulle med var ju sjuk!! :(
Stället vi var på är ingen höjdare direkt, men funkar om man är sådär lagom taggad för festande. Hur som helst, vi hade kul iaf! Blev mycket dans, dricka, en å annan hunk såg man väl oxå.
Egentligen skulle B kommit dit, men han dök inte upp förns strax innan stängning. Suprise suprise!
Så efter en massa travande fram å tebax längs stadens gator i jakt på burger king, beslutades det att vi skulle åka till förorten. Jag skulle bjuda på mat och film, haha. Maten bestod av chokladtårta och mackor, mmmm-mmm.-mmm!
Vi pallade inte att kolla på film, klockan va ju trots allt halv 6 på morgonkvisten. Så det var bara att hoppa i säng. Tycker det var lite fel plasering på sovsällskapen asså. Visst det var väldans trevligt att sova brevid Majsan, men hade ju hoppats på att få ligga sked med B, haha!
Meen jag lever på hoppet å tänker att nästa gång så blir det så ;P

Hela lördagen låg vi bara ute å solade på min tomt. E kom oxå, hon hade ju varit utomlands med S. Teee så det var ett kärt återseende!
På efteermiddagen kom mina smålandskusiner å hälsade på en stund. Sedan skulle de vidare på äventyr till fjällen. Juli-A-Annars blev förtjust i Odd, haha. Suprise suprise! ;)



Näe, fan nu mår jag dåligt. Ska lägga mig å dööö på soffan nu.

Puss puss <3

Pop! Goes my heart!

Haha, har nog aldrig haft så kul på bio som jag hade igår. Publikens konstiga skratt och läten va nästan roligare än filmen. Ulla och jag fick psykbryt å tokgarvade åt allt.. Underbart!

Filmens musikvideo va ju starten på den roliga kvällen! Ni kan se den
här

Efter bion drev vi runt, men hamnade till slut i kungshallen å drack öl.. Naajs!
Juli-A-Annars blev kvällens hjälte då hon flirtade med bartendern å gömde sitt mobilnummer i pennan hon lånat av honom. Poäng poäng!!

Gick nog rätt bra på intervjun idag. shit va rädd jag var imorse. Haha, men det gick över rätt fort trots allt.

kväll är det utgång som gäller. Får se vart vi hamnar.
Men först ska jg till Monkan. Å nu är det solen som gäller. Många bollar i luften asså!

Pusss i påsk!

Eeeeeh, va fan hände?


Hade en lagom hetsig diskution med mor igår angående mitt obefintliga arbetsliv. Som vanligt vill jag ju helst stoppa huvudet i sanden och bara gömma mig när dessa frågor kommer upp. För jag har ju ingen aning om hur jag ska styra upp mitt liv. Men för att vara en duktig dotter satte vi oss nyss och kollade igenom ams hemsida. Där hittade jag endast ett jobb som verkade sådär lagom intressant så jag kastade med stor tveksamthet iväg en ansökan. För att slippa mors tjat och för att känna mig duktig för stunden.

Och va fan händer? Jo det hade inte gått mer än två minuter efter att jag skickat mejlet så ringer det upp en tjej och undrar om jag vill komma på intervju imorn kl 12.

Haha, shit jag e typ rädd. Fast det vore ju jävligt nice om jag fick de här jobbet, behöver ju pengar så jag kan leva livet i sommar.. Bah! Tänk om jag inte får vara ledig nått!? Aja, det blir ett senare problem.

Sköna arbetstider iaf, mån-fre, 12-18. Underbart me tanke på att jag är sjukt morgontrött!
Aja, håll tummarna tack! ....tror jag!?... fan va vilse jag är! haha

För övring så tror töntarna på Lanzarote att dom kommer vinna tävlingen.
Dream on suckers ;P
Vi är fler än er! Haha, men jag hoppas ni har kul iaf, å gillar att E har träffat Greken som jag sa! Haha ;)
saknar er! <3

Imorn ska jag och ulla gå ut, enligt planerna iaf. Hoppas hon inte blir mer sjuk bara. Och hoppas vi hittar nått bra ställe att gå till med bra musik, mycket dans å massa skoj! Och de vore ju kul om B ville haka på!

Bara 8 dagar kvar till S 18års fest! woohoo! kommer bli så kul vännen!

Nepp, nu är det dax att planera kvällens äventyr.


Puss heey

Time to grow up!?

Hej hopp!

Idag har jag varit på utflykt med mamma, Ulla och Juli-A-Annars. Vi åkte till "landet" för att titta vart mamma vuxit upp. Har ju varit ett jäkla tjat hit å dit i alla år om hur hon bott på landet, så nu va de äntligen dax att undersöka platsen. Och snacka om att vi va mitt ute på vischan. Haha, men det var kul att se och göra en liten utflykt sådär på en onsdag :P

Vi stannade å köpte glass, jag vågade mig på en spindelmans isglass.. Blev helt blå om munnen efteråt. Typiskt! men de bjuder jag på, haha!

Ikväll är det underbara Greggan som gäller på tv och imorn e de bio med girlsen !

Nepp, tror jag ska gå å läsa lite nu. Ja, ni hörde rätt. Jag har börjat läsa aen bok, haha. Lånade en av ulla igår och jag är redan på sid 30. Helt otroligt. Känner att det är dax för mig å växa upp nu. Å de gör man väl bäst genom att börja läsa en bok?! Haha, fan va trött jag är!

Puss heeey

Men nåh!

Mej hej jag är så jäkla uttråkad. Har typ skrivit tre inlägg idag inom loppet av några timmar. Snart börjar jag klättra på väggarna av tristess... Nu börjar det iofs bli finare väder så kanske ska gå ut en sväng?!
Eller så ska jag ringa lite folk sen å se om de vill hitta på nått :)

 Yeeah baby!



Who Knew


I'll keep you locked in my head
Until we meet again

And I won't forget you my friend
What happened

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong and

That last kiss
I'll cherish
Until we meet again
And time makes
It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory
You visit me in my sleep
I miss you


Who knew...

Va ett tag sen jag lyssna på Pinks låt, men den är lätt en bland de bästa låtarna - Ever!



Candy candy, always in my heart!

Snacka om att jag är nöjd nu. Har suttit här i soffan ett ex antal timmar och bara dumstirrat på tvn.
Ute snöar det. Shit, detta ger feta minuspoäng om E och S får reda på vädret vi har. ( Meeen till vår förträfflighet så gills det inte om ni läser det här efteråt, blir inga avdrag :P )

Men aja, tillbaka till mitt huvudämne i detta inlägg. Satt och kollade runt på youtube när jag hittade det
här.
Candy Candy, det var min absoluta favoritfilm som barn. Tyvärr så hittade jag bara spanska eller kinesiska versioner nu, den jag har sett är ju på svenska. Den handlar om en flicka som bor på ett barnhem, men blir sedan "adopterad". Fast det visar sig att hon blir en piga istället åt en snobbig familj. Sedan får man följa hennes liv där. Mmm-mmm-mm, den e så bra!
image5


Det var min favorit granne Sara som ägde denna film och jag lånade den jämt och ständigt. Det var 6 videokasetter av ren lycka i flera timmar. Tur för mig att hon var ca 12 år äldre än jag och hade lämnat Candy stadiet för länge sen.

Själv kommer jag aldrig lämna Candy. Lånade filmen av henne för något år sedan och den var lika bra som jag mindes den. Jag började titta på första avsnittet själv, slutade med att både jag och brorsorna satt huller om buller i min säng och följde Candy med hjärta och själ.
Annars brukar det ju vara en ren flopp att titta på gamla filmer från ens barndom, för de är inte alls lika spännande numera. Förutom Astrid Lindgrens filmer då, de håller alltid måttet!

Hur som helst. Jag ville alltid vara Candy för hon var så bra på att klättra i träd, sprang fort, hade en liten tvättbjörn till husdjur och lyckades fånga den sötaste pojken i filmen. Måste erkänna att även jag var förälskad i Anthony, som han heter. Han och hans kompisar var de enda som gillade Candy. De var så snälla, jag ville oxå vara kompis med dem. Finaste är nog när Anthony visar Candy sin rosenträdgård och en ny vit ros som han har upptäckkt, som han har döpt till Candy. Mmm-mmm-mmm, I feel the love!
image2image4


Till min förtjusning så glittrade det alltid i filmen. Svårt å förklara, men det var vackert enligt min mening, Det ÄR vackert! Måste nog ringa Sara och be om att få låna filmerna snart.
Eller ännu bättre, kanske kan man köpa dem på nån sida på internet?! Hmm, ska genast undersöka saken.

NU har ni fått en inblick från min barndom, kul va?
Hahaha, snacka om seriöst inlägg idag. Visar inte alls att jag är galet uttråkad, neejdå! :P


image3

Puss Heeey


Yeeey!

image1

Mmm-mmm-mmm! Härligt med vår!!



(Hej och grattis till mig som infört bilder i min blogg!
Jag är så teknisk! ..Eller va?!)




Hipp hipp hurra!


Ett STORT Gratttis till min älskade vän Juli-A-Annars på hennes 20 års dag!!!





Bästa låten just nu!

Är Listen med Beyoncé. Har kortat ner den lite här dock. Videon kan du se här.

Listen,
To the song here in my heart
A melody I've start
But can't complete

Oh,
the time has come
for my dreams to be heard

They will not be pushed aside and turned
Into your own
all cause you won't
Listen....

Listen,
I am alone at a crossroads
I'm not at home, in my own home
And I tried and tried
To say whats on my mind
You should have known
Oh,
Now I'm done believin you
You don't know what I'm feelin
I'm more than what, you made of me
I followed the voice
you gave to me
But now I gotta find, my own..

Ohh I'm free now and my dreams to be heard
They will not be pushed aside on words
Into your arms
All cause you won't
Listen...

LISTEN!!!...
To the song here in my heart
A melody I've start
But I will complete...

<3

Oh, but hello!

Long time no see! Jag vet har varit seg på att skriva.. igen.. sorry!

Iaf, jag har tänkt att jag ska skriva om Hollywoodfesten här oxå.. Men jag pallar fan inte. Har ju skrivit på rådet, "ur Lois Lanes perspektiv" så ni får läsa där. Det är väl ändå bara rådet som läser denna blogg, haha!

Men kan ju säga att festen var sååååå jäkla kul och det blev ju verkligen den kanon starten som vi alla hoppats på!
Mycket dansande och alkohol, lite kärlek å smask, allmän förvirring och mängder av svarta hål. Haha, underbart!

Mmm-mmm-mmmm! Jag e Het!

Igår stack E och S till Lanzatore. Haha, hoppas de uppskattade mitt och Ullas brev till dem :P
Kommer sakna er super mycket!
Vi har bestämt att detta påsklov kommer gå i tävlingarnas tecken. Vem hade egentligen roligast påsken -07 !?
Det är ännu oklart, men jag tror starkt på att vi kommer ta hem segern!

Mitt lag startade dagen med fotboll (dvs pojkspaning för min del) hos J och sedan feeest på kvällen! Där kammade J och A hem massa poäng genom charader. Fast kvällens högsta poäng fixade A. Jag vill inte säga vad hon gjorde men, det finns bildbesvis på detta! haha

Hur som helst så är kampernas kamp nu igång.

Lag ljusbajsbrun E & S    vs.   Lag mörkbajsbrun - A, E , S, J & M

Må bäste lag vinna!


Puss puss<3