bara en sak till...

Måste bara berätta vad vi gjorde idag.
Vi hade något som heter "gulsippsloppet"(?!) för barnen på dagis. Det är vår egna variant av Vasaloppet, haha. Detta anordnades alltså ute på ängen, utanför dagiset. Kan ni se det framför er, ca 50 ungar mellan 1-4 år som springer runt efter varandra som galningar i en stor cirkel. Ja, vi på småbarnsavdelningen hade ju våra små knoddar i vagnarna, så blev mest träning för oss fröknar som va tvungna att dra runt dem, varv på varv. Kämpigt värre!
Alla barnen hade även på sig nummerlappar så man skulle veta vem som hade vunnit efter alla 1000 varv som de stolt berättade att de sprungit ( yeah right ).. Ja, det var just det, dom sprang. I vanliga fall så brukar det ju vara snö den här tiden på året, så då är ju skidor en självklarhet i denna tävling. Men så var det inte idag. Nej på fötterna hade de sina springskor, men i händerna höll de ett fast grepp om stavarna. Haha, ja, de var absolut nödvändigt att stavarna skulle vara med, det var ju ändå en skidtävling trots allt.
När alla barnen hade gått i mål, fröknarna var slut och regnet började falla blev det dags för ännu ett viktigt moment i loppet. Varm blåbärssoppa och kex, mmm-mmm-mmm!

Aja, ville bara berätta detta. Det var så sjukt kul å se alla trollen springa runt som dårar, haha. Och söta va dom oxå! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback